Seyfettin Efendi, Öykülerinizi Bekliyor!

seyfettin efendi yarisma

Devrim Kunter’in yarattığı ve cumhuriyetin ilk yıllarında geçen öyküleriyle kısa sürede beğeni toplayan, “Yeditepe Canavarı” ve “Esrarengiz Hikayeler” çizgi romanlarının kahramanı Seyfettin Efendi; öykülerinizi bekliyor!

Facebook sayfasında yapılan bir duyuru ile bir öykü tamamlama yarışması başlatan Seyfettin Efendi’nin yarışmasına katılmak için yapılması gereken iki şey var: Facebook sayfasını beğenmek ve öyküyü en geç 5 Temmuz 2014’e dek sayfaya mesaj yoluyla yollamak.

Tamamlanması gereken paragraf ise aşağıda:

“Seyfettin Efendi, ne zaman içine girse hep huzursuzluk dolduğu ormandaydı gene. İki haftada aldığı üçüncü cinayet ihbarıydı bu! İlk ikisinde olduğu gibi gene cesedi eliyle koymuş gibi bulacağına emindi! Koşar adım ağaçları geçip kendisine tarif edilen seyrek otlarla dolu alanı bulmaya çalıştı. Dallar yanağını hafifçe keserken gökten yere vuran dolunayın ışığında önünü zar zor görebiliyordu. En sonunda, tam olarak kendisine tarif edilen alanı buldu ve uzaktan bile olsa tam da kendisine tarif edildiği şekilde seyrek çimenlerin ortasında yüzükoyun yatan bir kadın vardı. Kadının yanına doğru koşmaya başladı Seyfettin Efendi…”

Sayfaya ulaşmanız için: https://www.facebook.com/seyfettinefendi