Sanderson’dan Words of Radiance Sonrası İçin Bir Sahne

words of radiance

Fırtınaışığı Arşivi Serisi’nin ikinci kitabı olan Words of Radiance henüz çeviri aşamasında. Kralların Yolu’nu büyük bir açlık ve müthiş bir tatminle okumuş bizlerse kitabın heyecanla dilimize kazandırılmasını bekliyoruz.

Ancak aramızdan bazıları Kralların Yolu’nu çevrilmeden önce okumuştu. Bir kısmımız ilk kitabı okuduktan sonra hiç vakit kaybetmeden Words of Radiance’ı İngilizceden okuyarak yoluna devam etti. İşte bu haberimiz bu grup için!

Brandon Sanderson Jasnah Kolin karakteriyle ilgili bilgiler verdiği bir “sahne” yazmış. Kendisi şiddetle uyarıyor, eğer Words of Radiance’ı okumadıysanız bu sahne fazlasıyla SPOILER içeriyor. İşte tam da bu yüzden bu yazıyı bizler de çevirmedik. Ancak Words of Radiance’ı okumuş olanları haberdar etmek istedik.

Sanderson’ın imza günlerinde okuduğu bir parçaymış bu. Kendisi yine ısrarla üzerinde durarak bunun oldukça kaba bir taslak olduğunu da söylüyor. Ama Sanderson’dan ne olsa okuruz değil mi? O zaman lafı uzatmadan bu parçaya yönlendirelim sizi.

Eğer hala Kralların Yolu’nu okumadıysanız o zaman hiç üzülmeyin, çünkü bizzat yayınevinden aldığımız harika bir ön okumamız da var!