TRT Radyo’ya Konuk Oluyoruz!

ve ates bulundu

TRT Radyo 1’de her Salı 14.30-15.00 arası yayımlanan “Ve Ateş Bulundu” programının yarınki bölümüne konuk oluyoruz!

TRT’nin Radyo 1 adlı radyo kanalında her salı günü saat 14.30 – 15.00 saatleri arasında yayımlanan ve yapımclığını Gülname Gümüş’ün üstlendiği programın yarınki (12.08.2014) yayınına katılıyoruz. “Ve Ateş Bulundu” isimli programın tanıtımına gelin şöyle bir göz atalım:

Bilgi çağının gerektirdiği bilimsel düşüncenin gelişimini sağlamak. Anlaşılması güç bilimsel konuları, anlaşılır ve eğlenceli hale getirerek hedef kitleye sunmak. Bilgiye ulaşmanın yollarını bulmak. Bilgiye ve araştırmaya karşı merak uyandırmak. Geçmişten geleceğe bilimdeki yenilikleri izleyerek gelecek yaşamımız üzerine öngörülerde bulunmak…

Sunuculuğunu Saadet Baykal’ın yapacağı programa site genel yayın editörlerimizden Hazal Çamur katılımda bulunacak. Program canlı olarak yayınlanacak ve bilimkurgu edebiyatı, distopyalar, bilimkurgunun başlagıcı olan usta yazarlar ile bilimkurgunun günümüz sinemasında geldiği nokta konuları konuşulacak.

TRT Radyo 1’i internet üzerinden canlı dinlemek için buraya tıklayabilirsiniz. Frekansı da İstanbul için 95.6. Diğer illerin frekans bilgilerini buradan öğrenebilirsiniz.

Şimdiden keyifli dinlemeler! Kulağınız radyoda olsun.