Hayalet Avcıları Cinsiyet Mi Değiştiriyor?

ghostbusters 3 fan

Hayalet Avcıları 3’ün çekileceğine dair dedikodular şu son birkaç yıldır kulisleri meşgul ediyor. Özellikle Dan Aykroyd bu konuda bayağı bayağı hevesliydi ve sürekli yeni açıklamalarda bulunuyordu. Tek sorun, efsanevi kadronun en çok sevilen oyuncularından biri olan Bill Murray’in bu projeye sıcak bakmamasıydı. Harold Ramis aramızdan ayrıldığındaysa söylentiler azalır gibi olmuştu. Ta ki geçtiğimiz güne kadar…

Üçüncü filmin çekilmesine uzun bir süredir karşı çıkan Bill Murray, geçtiğimiz günlerde bir gazeteye verdiği demeçte herkesi şaşırttı. Ünlü aktör Hayalet Avcıları 3’ün çekimlerinin ciddi ciddi hazırlık aşamasında olduğunu duyduğunu belirtti. Ayrıca avcı ekibinin tamamen bayan oyunculardan oluşacağına dair bir rivayet duyduğunu da ekledi. “Benim için bir sorun yok. Şahsen ben tüm avcıların kadın olduğu bir filme giderdim. Ayrıca muhtemelen daha çekici kıyafetleri olur,” diye devam etti Murray sözlerine. Bununla da kalmayıp kafasındaki oyuncu kadrosundan da bahsetti.

“Melissa McCarthy harika bir Hayalet Avcısı olurdu. Kristen Wiig de gerçekten çok komik biri. Tanrım, cidden komik! Linda Cardellini’yi de çok beğeniyorum. Emma Stone’un da iyi bir komedyen olduğunu unutmayalım. Aslına bakarsanız bu konuda gerçekten yetenekli olan bayanlar var.”

Soldan; Melissa McCarthy, Kristen Wiig, Linda Cardellini, Emma Stone
Soldan; Melissa McCarthy, Kristen Wiig, Linda Cardellini, Emma Stone

Lâkin ipler hâlâ ilk iki filmin yönetmeni olan Ivan Reitman’ın ellerinde ve kendisi ne yeni film ne de oyuncular hakkında henüz hiçbir açıklama yapmış değil. Yeni bir Hayalet Avcıları filmi görebilecek miyiz? Tüm ekip bayanlardan mı oluşacak? Aralarından bir kişinin zenci olması sizce de daha iyi olmaz mı? Slimer hâlâ sosis seviyor mu? Tüm bunların yanıtını bekleyip göreceğiz.