Sıradaki Hayalet Avcıları Projesi Animasyon Olacak

ghostbusters

Yakında gösterime girecek olan filmde bütün Hayalet Avcıları’nın kadın olmasıyla büyük tepki toplayan serinin, bir sonraki projesi gelecekte geçen bir animasyon dizisi olacak.

Görünen o ki, önümüzdeki ay gösterime girecek olan Hayalet Avcıları (Ghostbusters) filmi, tek başına bir film olmaktan öte, yeni bir serinin başlangıcı olacak. Başrol seçimleriyle eski hayranlarda büyük bir hayal kırıklığına sebep olan Sony, serinin geleceğine dair planlarını açıkladı.

Ghostbusters: Ecto Force adıyla yayınlanacak olan animasyon dizi, 2050 yılında geçecek. Sony’nin yaptığı açıklama şu şekilde:

Yeni animasyon serisi Ghostbusters: Ecto Force, Hayalet Avcıları sinematik evrenini genişletecek ve Hayalet Avcıları’nın yeni bir nesline odaklanacak. 2050 yılında dünyanın her yerinde hayalet avlayan bu ekip, gittikleri yerlerde yerel ekiplerle birlikte çalışacaklar ve harika ekipmanlar kullanacaklar. Proje Ivan Reitman tarafından yürütülecek ve yapım şirketi Ghost Corps olacak. Ghostbusters: Ecto Force, en erken 2018 yılında yayınlanmaya başlayacak.

Televizyonlarda göreceğimiz ilk Hayalet Avcıları animasyonu olmayacak olsa da, Sony’nin filmle çektiği tepkileri yumuşatabilecek mi, bir televizyon dizisi sinematik evreni ne kadar ve nasıl genişletebilecek, hep birlikte göreceğiz.