Favori Karakteri Tyrion Lannister Olanlara

zekasi ve bilgeligiyle tyrion lannister top

Buz ve Ateşin Şarkısı okurları olarak büyük bir heyecanla 6. kitap Kış Rüzgarları’nı bekliyoruz. Yeni sezona ise altı aydan fazla bir süre var. İşte bu uzun zaman aralığının en azından bir kısmını değerlendirmemiz için bir sürpriz yapıyor Epsilon Yayınevi ve “Zekası ve Bilgeliğiyle Tyrion Lannister”i Sibel Alaş çevirisiyle sunuyor bizlere.

zekasi ve bilgeligiyle tyrion lannisterYedi Krallığın bütün kıskanç insanları ona Yarım Adam diyebilir ancak kimse Tyrion Lannister’ı yarım akıllı olmakla suçlayamaz. Altın dili başını belaya soktuğu kadar, paçasını kurtarmasını da sağlamıştır birçok kez. Casterly Kayası’nın eşsiz cücesinin sözlerinden oluşan bu koleksiyon George R.R. Martin’in Buz ve Ateşin Şarkısı romanlarını sevenler için mükemmel bir hediye olacak. Ayrıca Jonty Clark’ın harika çizimlerine de hayran kalacaksınız.

“Benim silahım zekâm. Kardeşimin kılıcı var, Kral Robert’ın savaş baltası var, benim de zekâm… ve zekânın keskin kalabilmesi için kitaplar gerekli. Tıpkı bir kılıcın keskin kalabilmesi için bileği taşına gerek olduğu gibi.”

Serideki favori karakteri Tyrion olanlar için eşsiz bir armağan bu. Kitaplığınıza bir Martin kitabı daha eklemeye ne dersiniz? Epsilon’a bu güzel bayram hediyesi için teşekkür ediyor ve darısı diğer Martin kitaplarının başına diyoruz.

Tıpkı ilk 5 kitapta olduğu gibi çevirmen Sibel Alaş. Editörlüğü ise Emirhan Burak Aydın’a ait. Künye bilgileri için buraya tıklayabilirsiniz.