Rowling 12 Potter Öyküsü YAZMIYOR

draco malfoy

Tüm dünya bir anlatım bozukluğunun kurbanı oldu…

Harry Potter hayranlarına üzücü bir haberimiz var. Geçtiğimiz günlerde yaptığımız ve J.K. Rowling’in yılbaşında 12 yeni öykü yayınlayacağına dair haber maalesef asılsız çıktı. Pottermore sitesi bugün yaptıkları bir duyuruyla medyanın ileri gelen sitelerinde yer alan haberin doğru olmadığını belirttiler. Ancak yılbaşında 12 gün boyunca sürprizlerinin olacağını, bunların her zamanki gibi yeni iksirlerle ve kitaplardaki bölümlerle ilgili bilmeceler şeklinde gerçekleşeceğini, arada da Rowling’ten birkaç makale yayınlayacaklarını belirttiler. Son olarak Pottermore’un bile o kadar cömert olamayacağını söyleyip yaşanan kafa karışıklığı nedeniyle tüm hayranlarından da özür dilediler.

pottermore 12 oyku yok haber

Halbuki sadece birkaç gün evvel bu yılbaşında kendilerini çok cömert hissettiklerini, 12 gün boyunca J.K Rowling’in muhteşem yazılarını içeren büyük sürprizlerinin olacağını belirtmişlerdi.

pottermore 12 oyku yok haber 2

Bunun üzerine Tor.com, ABC Televizyonu, New York Times, Time Dergisi, The Week Dergisi, AOL, Entertainment Weekly, Cosmopolitan, Fox TV, Redditt, Vanity Fair ve daha bunun gibi pek çok uluslararası haber servisi bu duyuruyu ana sayfalarından bildirmişti. Tabii biz de dahil… Çünkü biz de en az sizler kadar heyecanlanmış ve de sevinmiştik, inanın.

Bu karışıklık için başta Harry Potter hayranlarından olmak üzere tüm okurlarımızdan özür diliyor, alacağın olsun Draco Malfoy diyoruz.