Gölgelerin Efendisi’nde 12. Adım

son orman muhafizi top

John Flanagan’ın dünya çapında çok satanlar listesine giren Gölgelerin Efendisi serisinin, okurları tarafından merakla beklenen 12. kitabı “Son Orman Muhafızı raflardaki yerini aldı.

Beyaz Balina Yayınları’ndan çıkan kitabın çevirisini bundan önceki tüm kitaplarda olduğu gibi yine Çağdaş Özkan üstlenmiş durumda, editörlüğünü ise Aslı Onat gerçekleştirmiş. Serinin bu yeni kitabının tanıtım metni ise şu şekilde:

son orman muhafiziWill, hayatını altüst eden bir trajedi yaşadıktan sonra, bu olayın sorumlularını bulup cezalandırmaya yemin eder. Bu, Orman Muhafızları Birliği’nden ayrılmasına mal olsa bile… Will için üzülen dostları, onu kararından döndürmeye çalışırlar. Halt, ona bir çözüm önerir: Will’in artık bir çırağı olmalıdır. Halt’un aklındaki aday herkesi şaşırtacaktır ve bu, Will’in reddedemeyeceği bir istektir. Ancak isteksiz ve isyankâr bir çırağı eğitmek zordur. Fakat sıradan gibi görünen bir görev, inanılmaz bir suç ağını ortaya çıkarınca Will, önceliklerine karar vermek zorunda kalacaktır. Önünde iki seçenek vardır: Ya intikamını alacak ya da masum insanları kurtaracaktır. Yoksa bu, Will’in Orman Muhafızı olarak yerine getirdiği son görev midir?

Künye bilgilerine ulaşmak isteyenler şuraya tıklayabilirler. Serinin okurlarına iyi okumalar dileriz.