Star Wars’un Yeni Işın Kılıcı Dizaynına Bir De Bu Açıdan Bakın

Star-Wars-7-Crossguard-Lightsaber

Rusya’nın bağrından J.J. Abrams’ın tasarımına esprili bir taşlama geldi.

Star Wars serisinin yedinci ve son filmi Force Awakens’ın son fragmanı yayınlandığından ve gündeme bomba (!) gibi düşen yeni ışın kılıcı tasarımı ilk kez görüldüğünden beri bu konudaki tartışmalar dur durak bilmiyor. Hatta dünyanın dört bir yanındaki kılıç ustaları da devreye girmiş ve bu konuda bayağı ciddi videolar sunmuşlardı.

Geçtiğimiz günlerde de Rus asıllı Loot Crate firması hem ürünlerinin reklamını yapan hem de mevzu bahis kılıcı tiye alan komik bir Star Wars parodisi çekti. Videoda Loot Crate’in gizemli kutularından birini teslim etmek üzere yola çıkan bir Jedi ile, kutuyu ele geçirmek isteyen bir Sith kılıç düellosuna şahit oluyoruz. Ama çok farklı bir şekilde…

Video bittikten sonra “İyi de kutunun içinde ne vardı?” diye soracaksınız muhtemelen. Anlatayım: Loot Crate, aylık ücret karşılığında üyelerine sürpriz kutular gönderen bir firma. Kutudan ne çıkacağını bilmiyorsunuz. Çoğunlukla film, oyun figürleri vs oluyor. Bir ara ülkemizde de “The Box” adıyla aynı hizmet sunulmuş, ama uzun ömürlü olmamıştı maalesef.