Özgen Berkol Doğan Bilimkurgu Kütüphanesi’nde İmza Günü

kutuphane haftasi

Türkiye’nin ilk ve tek bilimkurgu kütüphanesi olma özelliğini taşıyan Özgen Berkol Doğan Bilimkurgu Kütüphanesi’nde kütüphane haftası kapsamında imza günü var!

51. Kütüphane Haftası bu yıl 30 Mart-5 Nisan arası kutlanacak. Yarın başlayacak kutlamalar ile Türkiye’nin birçok yerinde etkinlikler düzenlenecek. Bu yılın teması ise “Kültürler Arası Diyalog ve Kütüphaneler

İşte bu hafta nedeniyle Özgen Berkol Doğan Bilimkurgu Kütüphanesi’nde de imza günü düzenlenecektir. 5 Nisan Pazar günü 14:00 ila 18:00 arasında İsa Çelik, Refik Durbaş ve Ülkü Tamer kütüphanede olacak ve kitaplarını imzalayacak.

Yine Kütüphane Haftası kapsamında 30 Mart Pazartesi (yarın) saat 11:30’dan itibaren bir hafta boyunca kütüphane 7/24 açık olacaktır.

Etkinliğin Facebook sayfası için buraya tıklayabilirsiniz. Gerekli adres bilgilerini de yine bağlantıdan görebilirsiniz.

Bu güzel etkinliği kaçırmamanızı tavsiye ediyor, kütüphane haftası kutlu olsun diyoruz! Kendinize biraz zaman ayırın ve kütüphanelere gidin, kitapların arasında kaybolun!