Star Wars VII’den Yepyeni Bir Fragman!

star-wars-vii-header

Lucasfilm ve Disney,  J.J. Abrams’ın yönettiği Star Wars Episode VII: The Force Awakens için ikinci resmi fragmanı yayınladı.

İster heyecanla ister endişeyle olsun, sinema tarihinin mihenk taşlarından biri olan bu seriye gönül vermiş herkesin gözünün kulağının bu filmde olduğu bir gerçek. Acaba ilk orijinal üçlemenin ruhunu yakalayabilecek mi? Bir efsanenin küllerinden doğuşuna mı şahit olacağız? Yoksa hatırlamak bile istemeyeceğimiz, yok sayacağımız bir film mi çıkacak ortaya? Bilmiyoruz… ama bildiğimiz tek bir şey varsa o da ikinci resmi fragmanın harika göründüğü!

Video daha ilk saniyelerinden itibaren önce düşmüş bir imparatorluk krüvazörünün görüntüsüyle dikkatinizi hemen üzerinde toplamayı başarıyor. Ardından serinin o efsanevi müziği, sonra da Luke Skywalker’ın unutulmaz sesi geliyor.

“Güç benim ailemde kuvvetli. Babamda var. Bende var. Kız kardeşimde var. Ve sende de var…” diyor Luke. Evet, aslında üçüncü olan altıncı filmdeki o meşhur repliğin biraz değiştirilmiş hâli bu. Peki kime hitap ediyor sizce?

Ardından… ardından da bir sürü şey oluyor ama onları da sizlere bırakalım. Yine de zenci Stormtrooper’ımızı da her şeye rağmen fragmana eklediklerini görmek güzel. Hatta onu iki ayrı karede gösterdikleri dikkatimizden kaçmadı.

Lafı fazla uzatmayıp sizi söz konusu videoyla baş başa bırakıyoruz. Ama dikkat! Sonuna kadar izlemeye bakın, çünkü yüzünüze çılgın bir sırıtış yerleşmesine neden olacak bir ikiliye rastlayacaksınız.

Güç sizinle olsun.