4 Mayıs’ta Star Wars’a Doymaya Hazır Mıyız?

star-wars-day-header

THE GAME For Big Kids ve Cosplay Türkiye işbirliği ile 4 Mayıs Dünya Star Wars Günü’nde büyük bir organizasyon hazırlanıyor.

Film gösterimleri, müzikler, oyunlar ve tabii ki şahane cosplayler ile kutlanacak bu etkinliğe siz de katılmak istemez misiniz? Hem kim bilir, belki de 501. Lejyon da orada olur! Dünya Star Wars Günü’nü bundan daha güzel kutlayamazdık sanırım.

Ancak 4 Mayıs günü saat 20.00’da başlayacak etkinlik maalesef 18 yaş ve üzeri için. Gelin, The Game bu etkinliği nasıl tanımlıyor ona bakalım;

brosurGalaksilerarası yolcuğa hazır mısınız?

The Game for Big Kids, Cosplay Türkiye işbirliğiyle konsept partilerine bir yenisini ekliyor. “May The 4th Be With You” kostümlü parti konseptinin ön plana çıktığı özel bir gece.

The Game ve Cosplay Türkiye kalitesiyle size sunulan video oyunları ve geceye özel kokteyl menüleri ile sizleri Star Wars coşkusunu birlikte yaşamaya davet ediyor.

Party in the Game konseptinin yeni bir halkası olacak olan May The 4th Be With You’da mekana gelen ziyaretçiler, Star Wars oyunları oynayacak ve de harika Star Wars filmlerini diğer Star Wars fanları ile izleme şansı yakalayacak.

4 Mayıs Dünya Star Wars gününde kostümsüz bir parti de düşünülemez tabi ki, ziyaretçilerden dileyenler kostümlü olarak gelip, bu kutlamayı daha da renklendirecek.

Ancak şuna da değinmek gerekir ki, bu kutlamaya 18 yaş üzerindeyseniz katılabilirsiniz. Ayrıca giriş ücretsizdir.

Bu etkinliğe katılmak için yapmanız gereken tek şey, telefon ya da e-mail yolu ile irtibata geçip, bu gece için kayıt yaptırmak.

parti@thegame.com.tr veya 0212 337 30 80’den ulaşarak adınızı kayıt ettirip rezervasyon yaptırabileceğiniz etkinliğin Facebook sayfası da burası.

Belki bizden birileri de orada olur! Maskelerin altında kimlerin olacağını tahmin edemeyebilirsiniz!

İyi eğlenceler efendim!