Harley Quinn’in Yaratıcısı Suicide Squad’taki Harley İçin Ne Düşünüyor?

harley-quinn-margot-robbie-header

Harley Quinn karakterinin iki yaratıcısından biri olan Bruce Timm, Suicide Squad filminde Margot Robbie’nin hayat verdiği karakterin yeni görünüşü hakkında açıklamalarda bulundu.

Suicide Squad’ın yönetmeni David Ayer’in Joker hariç filmde oynayacak tüm karakterlerin fotoğrafını paylaşmasının ardından Harley Quinn herkesin odak noktası hâline geldi. Kimileri Margot Robbie’nin canlandırdığı bu seksi ve renkli Harley Quinn’i çok sevdi, kimileriyse ondan zerre kadar haz etmedi.

Peki 1992’de Batman: The Animated Series için Paul Dini ile birlikte onu yaratan Bruce Timm bu konu hakkında ne düşünüyor dersiniz?

Onu böyle görmek ilginç. Aynı zamanda da tuhaf. Kendim de daha önceden yaratılmış karakterleri alıp onları kendi küçük evrenime uyarlayan biri olduğumdan benim oluşturduğum bir karakterin diğer eserlerde farklı görüneceğinin ve farklı davranışlarda bulunacağının farkındayım. O yüzden bu konuda açık fikirliyim. Aslına bakarsanız oldukça heyecanlandım. Bugün Suicide Squad filmindeki Harley Quinn’in ilk fotoğrafını gördüm ve “Vay be! Çok tatlı gözüküyor!” diye düşündüm.

Aslına bakarsanız endişeliydim, çok tuhaf ve itici görüneceğini düşünüyordum… ama hayır, hiç de fena değil. Zaten genellikle yanılırım.

https://twitter.com/Chandleyr/status/595567372947353600

Her ne kadar film üzerinde herhangi bir söz sahibi olmasa da Bruce Timm’in bu karaktere onay verdiğini bilmek güzel, siz ne dersiniz?