Suicide Squad’tan Harley Quinn, Maskeli Deadshot ve Tüm Takıma Dair Özel Görüntüler Geldi!

suicide-squad-header

Yönetmen David Ayer, Twitter hesabında Sucidie Squad‘ın bir fotoğrafını yayınladı, heyecan bir anda doruğa çıktı. Ama bitmedi, çünkü setten gelen fotoğraflar bununla sınırlı kalmıyor.

David Ayer‘ın taze taze, bugün yayınladığı fotoğrafta kimleri görüyoruz? Dahası, Harley Quinn ve maskesini kuşanmış Deadshot‘a yakından bakmaya hazır mıyız?

Ayer‘ın yayınladığı ve bizdeki heyecan ibresini zirveye fırlatan o takım fotoğrafıyla başlayalım hadi! Soldan sağa doğru karakterlerin isim listesi hemen aşağıda.

Task Force X toplandı ve hazır.

Adam Beach (Cowboys & Aliens) – Slipknot, Jai Courtney (Terminator: Genisys) – Captain Boomerang, Cara Delevingne (Paper Towns) – Enchantress, Karen Fukuhara  – Katana, Joel Kinnaman (RoboCop) – Rick Flagg, Margot Robbie (The Wolf Of Wall Street) – Harley Quinn, Will Smith (Men In Black) – DeadshotAdewale Akinnuoye-Agbaje (Thor: The Dark World) – Killer Croc, ve Jay Hernandez (Hostel) – El Diablo.

Peki bununla biter mi? Bitmez! Çünkü daha önce maskesiz ve kostümsüz gördüğümüz Deadshot‘ı (Will Smith), bu defa kostümü ve o çok merak edilen maskesiyle yakından gördüğümüz görseller de yayınlandı!

deadshot-will-smith

Haberler bununla da kalmıyor Rıhtım yolcuları! Çünkü bir başka merak konusu olan Harley Quinn‘e dair birkaç kareye de sahibiz! Üstelik beyzbol sopası ve üstünde “Babasının Küçük Canavarı” yazılı tişörtüyle ağzınıza vurmaya hazır!

harley-quinn-suicide-squad

harley-quinn-suicide-squad-1

Peki bitti mi? Tabii ki hayır! Killer Croc, Rick Flagg ve El Diablo‘ya dair görseller de var! Özellikle Croc‘a yakından bakmanızı tavsiye ederiz.

killer-croc-suicide-squad

rick-flagg-suicide-squad el-diablo-suicide-squad

5 Ağustos 2016‘da beyaz perdeye konuk olacak filmi gel de bekle şimdi.