Clive Barker’ın Yeni Romanında Bakın Kim Var: Pinhead!

the scarlet gospels ust

Tam 20 sene sonra Pinhead ile yeniden karşılaşmaya hazır mıyız? Clive Barker’ı özlediniz mi bilmiyoruz, fakat o bizi en “dehşet verici” şekilde özlemiş gibi görünüyor.

Son yıllarda ciddi sağlık sorunlarıyla cebelleşen Barker, eski dostları(!) son romanında toplayarak hayranlarını yeni ve tüyler ürpertici maceralara çağırıyor.

the scarlet gospelsThe Scarlet Gospels (Kızıl Müjdeler) adındaki yeni romanında bize tanıdık 2 karakteri birden sunuyor. Kimler mi? Sizin için hazırladığımız tanıtım bunların cevabını vermek üzere!

The Scarlet Gospels, okuru Barker’ın iki ikonik karakterinin erken zamanlarına götürüyor. Bir yanda her tür doğaüstü ve kötücül suçlarla yüzleşen Dedektif Harry D’Amour, diğer yandaysa cehennemin rahibi Pinhead. Bu ezeli düşmanları bir kez daha karşı karşıya göreceğiz, ama daha erken zamanlarda.

Pinhead, Harry D’Amour… Ne diyeceğimizi şaşırmış durumdayız. Bu satırları yazarken Pinhead’in yüzündeki iğneler ve Harry’nin vücudundaki sayısız, kötü güçlere karşı kalkan görevi gören dövmeler gözümüzün önüne geliyor. Abov.

Kitap 19 Mayıs’ta, yurtdışında satışa çıkıyor diyelim. Diyelim de, bize ne zaman çevrilir? Dahası, “çevrilir mi?