Kate Beckinsale, Underwold 5 İle Bir Kez Daha Selene Rolünde

underworld-selene

Kurtadamların ve vampirlerin sonsuz savaşını konu alan Underworld serisi beşinci filmiyle hayranlarıyla buluşmaya hazırlanıyor. Daha önceki üç filmde Selene rolünü canlandıran Kate Beckinsale ise bir kez daha kadroda.

Underworld: Next Generation (Karanlıklar Ülkesi 5: Yeni Nesil) adıyla beyazperdelere taşınacak olan beşinci film seriye yeni bir başlangıç yapmayı amaçlıyor. Ancak bundan kasıt her şeyin üstüne bir sünger çekilmesi değil. Daha genç ve yeni bir vampir-kurtadam nesli bizleri bekliyor olacak. Dördüncü filmde David olarak izlediğimiz Theo James ise başroldeki isim. Ancak filmin en önemli karakteri olan Selene de bir kez daha bizlerle birlikte olacak.

Next Generation, Anna Foerster tarafından yönetilecek. Senarist koltuğunda ise Priest (Kutsal Savaşçı)’dan hatırladığımız Cory Goodman var. Kendisi aynı zamanda Vin Diesel’in merakla beklenen filmi The Last Witch Hunter’ın da yazarı.

Serinin sıkı takipçilerinin de bildiği gibi ilki 2003 yılında yayınlanan ve oldukça iyi eleştiriler alan Underworld, daha sonra dört devam filmine kavuşmuş ama tam olarak aynı tadı verememişti. Hatta serinin üçüncü filmi Underworld: Rise of the Lycans (Karanlıklar Ülkesi 3: Lycanların Yükselişi) direkt kurtadamlar üzerine yoğunlaşmış ve Selene’i konunun dışında tutmuştu.

Filmin çekimlerine önümüzdeki ekim ayalarında başlanması bekleniyor. Bakalım bu taze kan seriyi hangi noktaya taşıyacak?