Vin Diesel’in Yeni Filmi The “Last Witch Hunter”ın İlk Fragmanı Bizlerle

vin-diesel-last-witch-hunter

Dünya onu Fast and Furious filmleriyle tanıyor olsa da, bizim gönlümüzde The Chronicles Of Riddick ve Guardians Of The Galaxy ile ayrı bir yere sahip olan Vin Diesel yepyeni bir fantastik macerayla karşımıza çıkmaya hazırlanıyor: The Last Witch Hunter

Kaulder (Vin Diesel) ile tanışın. O bir cadı avcısı ve türünün son temsilcisi. Yıllar önce Cadı Kraliçesi’ni öldürdüğü için sonsuza kadar yaşamakla lanetlenmiş biri aynı zamanda. Ve modern zamanlarda, New York’ta yaşıyor. Alevli bir kılıcı ve son model bir arabası var… bir de aşırı karizmatik bir sesi. Yani karşımızda kanlı canlı bir şehir fantastiği duruyor.

Her filmde olduğu gibi insanlığın sonu yine kapıda. Bu kez onu durdurmaksa Kaulder’a düşüyor. Ancak başarılı olmak istiyorsa en büyük düşmanlarından biriyle, Chloe adlı bir cadıyla ortaklı kurmak zorunda. Ve o cadı Game Of Thrones’tan çok iyi tanıdığımız Rose Leslie’den (Ygritte) başkası değil.

Filmdeki ünlü yüzler bununla da bitmiyor. Yılların tecrübesi Michael Caine ve Elijah Wood da bu macerada Vin Diesel’e eşlik edecek oyuncular arasında. Yönetmen koltuğundaysa The Crazies (Salgın) filminin başındaki isim olan Breck Eisner’ı görüyoruz.

Fragman ise gerçekten de ümit vadediyor. Gizemli mekânlar, ağzından ateş püskürten adamlar, alevli kılıçlar, cadılar ve çok daha fazlası… Siz de hafif bir Constantine ya da Dresden Dosyaları tadı almadınız mı?

The Last Witch Hunter (Son Cadı Avcısı) 23 Ekim’de bizlerle olacak.