Batkid Begins’ten İlk Trailer: Kanser, Gerçek Bir Süper Kahramanı Durduramaz

batkid

Scott Miles’ı hatırladınız mı? Hani Make A Wish ile Batkid olmak isteyen ve ölmek üzere olan küçük çocuktu o. Sonrasında tüm San Francisco kendiliğinden onun macerasının bir parçası olmuştu. İşte onun hikayesi artık bir belgesel oluyor.

18 aylıkken başlayan ve akyuvar hücrelerini tahrip eden türden bir kansere sahipti Scott. Ancak o, hayranı olduğu süper kahramanlar gibi savaşmayı bırakmadı ve kanseri yendi. Sonrasındaysa ailesi Make A Wish ekibiyle irtibata geçti ve hayata sıkı sıkı tutunmuş bu çocuğun yegane isteğini binlerce kişi öğrendi: Batkid olmak.

San Francisco el ele verdi. Koca şehir Gotham’a dönüştürüldü. Penguin, The Riddler gibi kötü adamlara dönüştü aktörler. Batman’in kendisi de geldi elbette ve Scott da onun yardımcısı Batkid oluverdi.

Batkid Günü olarak anılan gün boyunca, Gotham’a dönüştürülmüş San Francisco suçlularla savaştı, oradan oraya koşturdu. Yollar kapatıldı onun için. Batmobil ile geçtiği her yolda, suçlularla yüzleştiği her anda halk ona tezahüratlarda bulundu. En sonundaysa şehrin anahtarını belediye başkanından devraldı ve yerel gazetede, “Batkid Şehri Kutardı: Maskeli Kahraman Riddler’ı Yakaladı” diye manşet atıldı.

Şimdi de New Line Cinema tarafından üstlenilen bir belgesel geliyor. Scott’ın hepimize umut ışığı olacağı ve kötülerin üzerinden adeta yarasa sinyali gibi parlayacağı bir film bu. Batkid Günü’nü ve onu anlatan bir film.

Ve işte, bu da ilk trailer’ı…