Yeni Harry Potter Filminin Başrolü Kesinleşti

eddie-redmayne-newt-scamander

Geçen aylarda sadece bir dedikodudan ibaret olan Fantastik Canavarlar Nelerdir, Nerelerde Bulunurlar?’da Eddie Redmayne’in başrol oynayacağı söylentisi Warner Bros. tarafından onaylandı.

Oynayacağı rol ise Newt Scamander. Eddie Redywayne, Theory of Everything’deki rolü ile büyük bir başarı yakalamış ve oscara layık görülmüştü. Şimdiden daha çıkmamış The Danish Girl adlı filmdeki performansıyla ödüller için aday gösterileceği düşünülmekte.

Şimdiyse kendisi Harry Potter spin-offu olacak bir üçlemenin başrolünde! Buna Harry Potter hayranları ne der bilemiyoruz ama güzel bir seçim olmuş olabilir. Ayrıca kendisinin de J.K. Rowling’e hayranlık duyduğu ve göründüğü kadarıyla bu iş oldukça mutlu olduğu düşünüldüğünde elimize boş bir film geçmeyeceğini umut etmeye başlayabiliriz.

Seriyi son dört Harry Potter filmini yöneten David Yates yönetecek. Fantastik Canavarlar Nelerdir, Nerelerde Bulunurlar?, Kasım 2016’da seyirciyle buluşacak. Başrol için dört genç oyuncu daha aranırken çekimlerine önümüzdeki günlerde başlanması planlanıyor.

Filmi beklerken Türkçede tekrar basılan kitabını okuyabiliriz. Kısacık bir şey ama hiç okumamış Harry Potter hayranları için muhteşem! Baskının uzun süredir bulunmadığını, muhtemelen bunun da kısa sürede bitebileceğini hatırlatırız! Kitabın künye bilgileri için buraya tıklayabilirsiniz.