Talihsiz Serüvenler Dizisi’nden Yeni Afiş!

talihsizseruvenlerdizisi-ust

Lemony Snicket‘in 13 kitaplık serisi Talihsiz Serüvenler DizisiNetflix tarafından televizyon dizisine uyarlanıyor. Diziden ilk afiş de geldi!

2004 yılında Brad Silberling‘in yönettiği, serinin ilk üç kitabını içeren bir sinema filmi de bulunan Talihsiz Serüvenler Dizisi için yine aynı yapım şirketi (Paramount Television) devrede. Henüz yönetmeni ve yayın tarihi belli olmasa da Netflix‘in hamlesi hepimizi heyecanlandırmaya yetmişti!

Gizli bir kaynaktan yaptığı açıklamada Snicket, “Buna inanamıyorum,” diyordu. “Talebe göre yıllar boyu en kaliteli gösterileri sunduktan sonra, Netflix benim korkunç ve üzücü kitaplarımı seçerek başarısını ve itibarını riske sokuyor.” Netflix bu konudaki endişelerinden ötürü Bay Snicket’in diziye katılımının düşük olacağını, fakat zaman zaman yazarın kendisi sanılan -ve biz değerli okurların iyi bildiği gibi zaten kendisi olan- Daniel Handler‘ın projede aktif olacağını duyurdu.

Ayrıca, “Hem ebeveynlere hem de çocuklara hitap eden bir fantastik materyal arayışında okuyucular için ilk seçenek Talihsiz Serüvenler Dizisi’dir,” demişti Netflix çalışanı Cindy Holland. “Lemony Snicket tarafından yaratılan dünya eşsiz ve karanlık bir şekilde komik. Bunu Netflix üyeleri için hayata geçirmek için sabırsızlanıyoruz.

Dizi Violet, Klaus ve Sunny Baudelaire adlı üç öksüz kardeşin, öksüz kaldıktan sonra oradan oraya sürüklenirken bir yandan da miraslarının peşindeki Kont Olaf’la -ki sinema filminde kendisini Jim Carrey canlandırmıştı- mücadelelerini konu alıyor.

talihsizseruvenlerdizisi