İblis Döngüsü Serisi’nin 3. Kitabının Çıkış Tarihi Belli Oldu

daylightwar

Bildiğiniz gibi Peter V. Brett’in dünyaca ünlü çok satan serisi İblis Döngüsü’nde üçüncü kitaba bir türlü kavuşamamıştık. Epsilon Yayınevi’yse bu konudaki uzun süren sessizliğini nihayet bozdu ve kitabın çıkış tarihi belli oldu.

Daha önce sizlerle paylaştığımız üzere İblis Döngüsü’nde dünya okurları serinin dördüncü kitabı olan The Skull Throne (Kafatası Tahtı) na geçtiğimiz mart ayında kavuşmuş, hatta serinin son kitabını beklemeye koyulmuşlardı bile.

Bizse, 2. kitap Çöl Mızrağı’nı 2013 yılında okumuş olmamıza rağmen üçüncü kitap The Daylight War (Günışığı Savaşı)’a bir türlü kavuşamamıştık.

the daylight warSeriyi dilimize kazandıran Epsilon Yayınevi, okurların devam kitabının çevrilip çevrilmeyeceği konusundaki yoğun merakına rağmen şimdiye kadar bu konuda herhangi bir açıklama yapmamıştı ve sitemiz bünyesindeki Yayınevleri Soru Hattı’nda bu konu defalarca gündeme getirilmiş olmasına rağmen sessizliklerini sürdürmüşlerdi. Haliyle okur olarak çoktan umutsuzluğa kapılmaya başlamıştık.

Geçtiğimiz günlerde bu konudaki yepyeni bir gelişme resmen yüreğimize su serpti. Yayınevi, Facebook’ta Sıkça Sorulan Sorular başlığı altında beklenen kitapların akıbeti konusunda açıklamalarda bulundu ve içinde İblis Döngüsü Serisi’nin devam kitabının ne zaman çıkacağının cevabı da bulunuyor:

Dövmeli Adam serisinin devamı ne zaman çevrilecek?
Kasım ayında çıkacak.

Evet, biraz daha sabretmemiz gerekiyor belki. Ama üçüncü kitaba nihayet kasım ayında kavuşuyoruz. Umarız yayınevi serinin diğer kitapları için arayı bu kadar açmaz da serinin yurtdışındaki hayranlarını daha fazla kıskanmaya devam etmek zorunda kalmayız.

Dilimize şimdiye kadar çevrilmiş ilk iki kitabın künye bilgilerine buradan ulaşabilirsiniz.