Stephen King’in “Kujo”su Yeniden Sinemaya Uyarlanıyor

cujo

Sunn Classic Pictures’ın bir süredir kağıt üzerinde düşündüğü arşivindeki filmleri yeniden çekme projesi somut bir hale geliyor.

Arşivin en popüler filmlerinden olan ve Stephen King’in “Kujo” adlı romanından uyarlanan aynı adlı 1983 yapımı film de başı çekiyor. Hatta gelen söylentiler, senaryonun tamamlandığı ve Lang Elliott’ın da proje ile ilgilenmek için ayarlandığı yönünde.

DJ Perry’nin adı ise oyuncular arasında geçiyor. Kendisini Ghost Town: The Movie, Wicked Spring ve benzeri kovboy filmlerinden hatırlayacaksınızdır.

Kitabın 1983 yılında Lewis Teague yönetmenliğindeki uyarlaması, Kujo adındaki dost canlısı bir köpeğin bir yarasa tarafından ısırılması sonucu küçük bir Amerikan kasabasındaki terör estirişi anlatılıyordu.

Şimdilik Kujo uyarlamasına dair elimizdeki bilgilerin hepsi bu. Gün geçtikçe projenin daha çok gün yüzüne çıkmasını umuyoruz.

Bu arada, sizlere geçtiğimiz ay Kujo’nun tekrar basım haberini vermiştik. Filmi sinemada göreceğimiz güne kadar merak edip okumak isteyenler olacaktır.

kujo