Hayran Yapımı Harry Potter Kısa Filminin Fragmanı Yayımlandı!

severus snape and the marauders

Broad Strokes adlı amatör bir hayran grubu, Harry Potter evrenindeki önemli konulara kısa film çekmeye devam ediyor.

İlkini 2013 yılının aralık ayında Harry Potter severlerle buluşturan ekip, kısa bir süre önce yeni kısa filmin müjdesini verdi. Sıradaki kısa film ise, en çok merak edilen dönemdeki olaylar bütünüyle ilgili.

Snape ve Çapulcular’ı anlatacak olan yeni filmin orjinal adı “Severus Snape and the Marauders“. Filme ait fragman YouTube üzerinden paylaşıldı. Görüntülenme sayısından da anlaşıldığı üzere, serinin tutkulu hayranları tarafından merakla beklenmekte.

Dumbledore ve Grindelwald’ın düellosunu, başarılı efektlerle gayet izlenebilir bir şekilde sunan ekip, eminiz ki Severus Snape ve Çapulcular’da da güzel bir iş çıkarmışlardır, ki zaten fragmanı izlediğimizde heyecanlanmamak elde değil.

Dilerseniz fragmanı hemen aşağıdaki bağlantıdan ya da buraya tıklayarak YouTube üzerinden izleyebilirsiniz. Ayrıca bir önceki Dumbledore and Grindelwald kısa filmine de buradan ulaşabilirsiniz.

Broad Strokes ekibine bu değerli emeklerinden ötürü teşekkür ediyor ve daha nice aydınlatılmamış Harry Potter öyküsünü filmleştirmelerini umuyoruz/istiyoruz.