Yeni Hayalet Avcıları’nın Hastane Ziyaretine Küfürlü Tepki

hayalet avcilari hastane ziyaret

Tamamı kadınlardan oluşacak olan yeni Hayalet Avcıları bir çocuk hastanesini kostümleri ve proton silahlarıyla ziyaret etti. Ama yine de internet trollerini memnun edemedi.

All Female Ghostbusters olarak tanıdığımız yeni hayalet avcıları bazıları için ne yapsa hep eleştiri alıyor. Son olarak kostümlerini görerek heyecanlanmış ve o meşhur sivri dilli sekretelerinin erkek versiyonunu Chris Hemsworth’ün, yanı nam-ı diğer Thor’un oynayacağını öğrenip keyiflenmiştik.

Leslie Jones, Kristen Wiig, Kate McKinnon ve Melissa McCarthy’den oluşan yeni ekip internette bazı kişilerin yoğun eleştirilerine mağruz kalsa da henüz geri adım atmış değiller. Bunun bir örneğiyse Tufts Medical Center’da yer alan hastaları ziyaretleri oldu.

Hastalarla oldukça sevimli fotoğraflar çektiren oyuncuların fotoğrafları hastane Facebook sayfasında yayınlandıktan sonra olanlar oldu. Birtakım kişiler fotoğrafların altına hakaretler ve küfürler yazdı. Bunun üzerine hastane şu uyarıyı paylaştı:

tuftstwitterLütfen Facebook politikamızın küfür içeren herhangi bir mesajın silineceğine dair olduğunu unutmayın. Teşekkürler.

Yeni Hayalet Avcıları’nı kimse beğenmek zorunda değil, ama böyle bir aktiviteye dair paylaşılan fotoğrafların altına küfür yazma hakkına da kimse sahip değildir.

hayalet avcilari hastane ziyaret 1 hayalet avcilari hastane ziyaret 2