J.K. Rowling ve Tom Felton’dan “Draco Benim Erkek Arkadaşım” Konseptine Cevap

tom felton jk rowling ust

Üzerinde, Draco Malfoy Benim Erkek Arkadaşım yazan tişörtü Tom Felton’a gösteren kız hayran eğlenceli bir tartışma başlattı.

Harry Potter filmlerinde, Harry’nin başının belası Draco Malfoy’u oynayan Tom Felton, bir hayranının Twitter üzerinden paylaştığı fotoğrafla eğlenceli bir tartışmayı ateşledi. Üzerinde “Draco Malfoy Benim Erkek Arkadaşım” yazan bir tişörtü aldığını gösteren bir tweet atan hayran, Tom Felton’a bu konuda ne düşündüğünü sordu. Sonra ne mi oldu? J.K. Rowling konuya eğlenceli bir cevapla dahil oldu.

Önce o malum tweeti görelim:

https://twitter.com/89alltoowell/status/634672891309752320

@TomFelton Bunu aldım, ne düşünüyorsun?

Ancak görünüşe göre Tom Felton, canlandırdığı Malfoy’un hiç de iyi bir erkek arkadaş olacağını düşünmüyor. Dahası, önce Ron Weasley’i konuya sokuyor ve tweetin sonunda da topu Rowling’e atıyor. Şöyle diyor:

Draco’nun iyi bir erkek arkadaş olacağından emin değilim. Ama Ron?

(@jk_rowling Kızlar Malfoy’u sevdiği için üzgünüm)

Rowling boş durur mu? Veriyor cevabı:

Seni suçlamıyorum Tom.

*Tom’u suçluyorum.*

İç sesiyle Tom’u suçlayarak takipçilerine kahkahalar attırdı hani. Ne dersiniz? Kitaplarda Malfoy’dan tiksinen hayranlar, filmde Tom Felton faktörü nedeniyle onu “erkek arkadaş” ilan edecek tişörtler giyecek kadar aşık olmuş olabilir mi? Eh, gerçi çoktan öyle olmuş gibi görünüyor. Hayran olmak bambaşka bir şey vesselam.