The Incredibles 2’nin Vizyon Tarihi Belli Oldu, Toy Story 4 ve Cars 3 İleri Alındı

Cars-3-Toy-Story-4-The-Incredibles-2

Animasyon dünyasının en süper ailesinin merakla beklenen ikinci filmine dair kesin tarih açıklandı!

2016’da beklenen ve pek animasyon hayranının heyecanla beklediği The Incredibles 2 için artık net bir tarihe sahibiz. 21 Haziran 2019 olarak bildirilen tarihle birlikte, tamamı güçlere sahip tuhaf ve bir o kadar sevilesi ailemize yeniden kavuşuyoruz!

İki süper kahramanın evliliklerinden sonra normal bir hayat yaşamasını konu eden ilk The Incredibles bir hayli sevilmişti. Çocukları da kendileri gibi (ama kendilerinden farklı) süper güçlere sahip olmalarına rağmen, aile (özellikle anne) normal bir hayat sürdürmeye çalışmak konusunda ısrarcıydı. Sonra ne oluyordu peki? Elbette bu dünyanın yine kahramanlara ihtiyacı oluyordu. Bu defa da artık bir çift olmak yerine, koca bir aile olarak suç ve kötülükle savaşa gidiyordu bu İnanılmaz Aile!

Tarih beklediğimizden geç olarak ilan edildi, ama biz yine de Disney/Pixar’ın bu harika ailesinin yeniden bir üyesi olmak için sabırsızlanıyoruz! Süper kahramanların beyaz perdeyi esir aldığı şu dönemde, Pixar’ın The Incredibles’ına eskisinden daha da çok ihtiyaç var.

Bununla birlikte Toy Story ve Cars hayranları için kötü bir haberimiz var. Toy Story 4 için daha önce 16 Haziran 2017 şeklinde açıklanan vizyon tarihi bir yıl ileri atılarak 15 Haziran 2018 olarak değiştirildi. Cars 3’ün çıkış tarihiyse bilinmeyen bir zaman aralığına atıldı.

Bunların haricinde Pixar’dan geleceğini bildiğimiz filmlerse şöyle: The Good Dinosaur (İlk çağlarda geçen bir dinozor serüveni), Coco (Meksika’nın Ölüler Günü âdetini konu alan, Yaşam Kitabı tadında bir animasyon), Gigantic (Jack ve Fasulye Sırığı masalını temel alan bir macera) ve Finding Dory (Kayıp Balık Nemo’nun devamı).

Anlaşılan Pixar önümüzdeki yıllarda da bizi animasyonsuz bırakmayacak.