Kanser Hastası Star Wars Hayranı Episode VII’yi İzledi Ve Öldü…

daniel-fleetwood

Son arzusu The Force Awakens’ı ölmeden önce izlemek olan Star Wars hayranı bu isteğine kavuştu ve aramızdan ayrıldı...

Akciğer kanseri hastası Daniel Fleetwood ölümle pençeleşiyordu. Ama Güç onunlaydı ve o elinden geldiğince direniyordu. Fakat hepimiz ölümlü varlıklarız; elbet bir gün göçüp gideceğiz. Daniel Fleetwood da kanserle olan bu savaşında sona gelmişti ve büyük bir Star Wars hayranı olarak tek bir isteği vardı: ölmeden önce Episode VII’yi izlemek.

Eşi Ashley’nin başlattığı kampanyayla, ölmek üzere olan hayat arkadaşının son isteği yerine getirildi. Ashley, aralık ayında vizyona girecek filmi eşinin ölmeden önce izleyebilmesini istiyordu. Twitter’da aşağıdaki duyuruyu paylaşmış ve kısa zamanda Star Wars hayranlarına yakışacak kadar büyük bir destak almıştı.

Kocamın son arzusunun yerine getirilmesine, kanser onu almadan önce Star Wars’u izlemesine yardım edin.

Kampanya öyle bir hale gelmişti ki, Luke Skywalker’ı oynamış olan Mark HamillPeter Mayhew (Chewbacca) ve John Boyega’nın (Finn) da desteğini almayı başarmıştı. Sonrasında ne mi oldu? Daniel filmi izledi…

J. J. Abrams’tan gelen bir telefonla gerçekleşti her şey. İlk kez bunu bizden önce yapan birini kıskanmak yerine onun adına çılgıncasına mutlu olduk ve o ölmeden filmi izledi.

2 aylık ömrü kaldı denilen Daniel artık aramızda yok. Filmi izledikten 10 gün sonra hayata gözlerini yumdu. Biliyoruz ki Güç hala onunla ve o inanılmaz bir Jedi ruhuna sahipti. Son isteğini yerine getirmiş bu müthiş ekibe ve ona desteğini esirgememiş hayranları çok büyük bir şeyin mimarı.

Huzur içinde yat güzel insan.

https://twitter.com/Coolhand_Comedy/status/664052843410792448/photo/1?ref_src=twsrc%5Etfw