9. Çukurova Kitap Fuarı Bugün Başlıyor

cukurova-kitap-fuari-9

Tüyap tarafından düzenlenen kitap fuarlarının bu yılki ilk ayağı Adana’da 9. Çukurova Kitap Fuarı’yla başlıyor.

9-17 Ocak 2016 tarihleri arasında TÜYAP Adana Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezi’nde düzenlenecek olan fuar bu yıl 250 yayınevinin ve sivil toplum kuruluşunun katılımıyla gerçekleştiriliyor.

Fuarın bu yılki etkinlikleri son dönemde Wattpad aracılığıyla geniş bir okur kitlesine ulaşmayı başaran genç yazarlar üzerine olacak. Karanlık Lise Serisi’ni kaleme alan Alya Öztanyel 10 Ocak, 4N1K isimli kitabının yazarı Büşra Yılmaz ise 17 Ocak tarihinde birer imza günü düzenleyecek. 13 Ocak’ta ise “Genç Yazarlar Okuryazarlık Serüvenlerini Anlatıyor” isimli söyleşide Merve Akıncı ve Koray Yersüren kendi okuryazarlık deneyimlerinden bahsedecekler.

İmza günü düzenleyecek değerli yazarlarımız arasında Gülse Birsel, Üstün Dökmen, Canan Tan, Murathan Mungan, Ahmet Ümit, Ayşe Kulin, Yekta Kopan, Gülten Dayıoğlu, Mavisel Yener, Ece Temelkuran, İpek Ongun, Buket Uzuner ve Kadir Aydemir gibi isimler yer alıyor.

Fuara katılan yayınevlerinin listesine buradan, etkinlik programına buradan, imza günleriyle ilgili detaylı bilgiye ise buradan ulaşabilirsiniz.

09-16 Ocak 2016 tarihlerinde 10.00-19.30, 17 Ocak Pazar günü ise 10.00-19.00 saatleri arasında ziyaretçilere açık olan fuara giriş ücretsiz.