ÖBD Bilimkurgu Kütüphanesi’nde Bu Haftanın Konuğu: A. Orçun Can

obd bilimkurgu kutuphanesi

Türkiye’nin ilk ve tek bilimkurgu kütüphanesinin bu haftaki Perşembe Söyleşileri konuğu Gökyüzüne Düşen Kız ve Yeryüzünden Gelen Adam kitaplarının yazarı, aynı zamanda ekibimizden bir isim: A. Orçun Can

Özgen Berkol Doğan’ın anısına açılan ve Türkiye’nin ilk ve tek bilimkurgu kütüphanesi olma özelliğini taşıyan Özgen Berkol Doğan Bilimkurgu Kütüphanesi’nde her perşembe söyleşiler yapılıyor. Sanattan edebiyata, fizikten dansa kadar birçok söyleşinin gerçekleştiği Perşembe Söyleşileri’nde bu haftanın konuğu, “Öcüler Yetişkinler İçin Öcüler” başlıklı konusuyla yazarlarımızdan A. Orçun Can olacak!

Londra’da Sinema ve Televizyon Yüksek Lisansı yapan ve bu alanda doktor çalışmalarına Bilgi Üniversitesi’nde devam etmekte olan A. Orçun Can. YKY’den çıkan Gökyüzüne Düşen Kız ve Yeryüzünden Gelen Adam kitaplarının yazarı olan Can, hala serinin son kitabı üzerinde çalışmaktadır.

90’larda çocuk olmak, envai çeşit korku filminden, kitabından, hatta kulaktan kulağa yayılan hikayelerden korkmaktı. Şimdiyse, sanki çocukları korumak adına hikayelerimizi sterilize ediyoruz. Bakalım son 25 yılda çocuklar için hikayeler nasıl değişti, ne kadar değişti?

İlgi çekici bir konuyla karşımıza gelecek arkadaşımız bakalım neler anlatacak. İmkanı olan herkesi 25 Şubat Perşembe saat 19:30’da kütüphaneye bekliyoruz! Ulaşım ve iletişim adresleri için buraya tıklayabilirsiniz.

obd orcun can