Söylenti: Deadpool 2’de Domino’yu Görebiliriz

domino-ust

X-Force üyelerinden Domino’nun çok büyük bir ihtimalle Deadpool 2’de karşımıza çıkacağı söyleniyor.

Not: Okuyacağınız haber ilk filmi henüz izlememiş olanlar için spoiler içerir.

Deadpool’un filmi çizgi roman hayranları arasında öyle büyük bir popülariteye ulaştı ki ikincisinin hazırlıkları film daha gösterime girmeden önce başladı. Hatta ikinci filmde Cable’ı izleyeceğimiz bizzat Deadpool’un kendisi tarafından açıklandı.

Peki… Cable’ın ikinci filmde yer alacak tek X-Force üyesi olmayacağını söylesek? Evet, Domino’dan bahsediyoruz. Cable’ın hem ortağı hem de sevgilisi olan, şans faktörünü istediği gibi çarpıtan kadından.

Bizler Domino’yu en son JBC Yayıncılık’ın bastığı Wade Wilson’ın Savaşı adlı ciltte görmüştük hatırlarsanız. Okurların kendisiyle ilk tanışması ise 1992 yılında yayınlanan X-Force #1 ile olmuştu.

Ancak işin ilginç tarafı Domino olarak okurların karşısına çıkan ilk kişinin aslında Copycat adlı başka bir mutant olması. Başkalarının kılığına girebilen, mutant bir kadın olan Copycat ise filmde Deadpool’un sevgilisi olan Vanessa’dan başkası değil!

Peki bu ne demek? Vanessa da mutant güçlerine kavuşacak mı? Onu Domino’yu taklit eden Copycat olarak mı göreceğiz? Yoksa Domino bizzat kendisi olarak mı çıkacak karşımıza? Bilmiyoruz.

Şimdilik elimizdeki tek bilgi, şansı parmağında oynatabilen bu kadının çok büyük bir ihtimalle filmde yer alacağı. Çünkü Heroic Hollywood’un iddia ettiğine göre bu bilgi içeriden, 20th Century Fox’ta çalışan birinden geliyor.

Takipteyiz!