Stephen King’den Yeni Öykü: The Music Room

stephen-king-ust

Stephen King’in, ünlü ressam Edward Hopper anısına derlenecek antoloji için yepyeni bir hikâye kaleme alacağı açıklandı.

Önümüzdeki aralık ayında Amerikalı ünlü ressam Edward Hopper’ın ölümünün 50. yıldönümü sebebiyle özel bir antoloji yayınlanacak. Söz konusu kitap, farklı alanlarda kalem oynatan 17 ünlü yazarın ressamın 17 ayrı tablosu için yazdığı öykülerden oluşacak. Bunlardan biri de Stephen King.

The Music Room (Müzik Odası) isimli öykünün ressamın hangi tablosunu konu alacağı ne yazık ki açıklanmadı. Bununla birlikte sanatçının şu tablosu olabileceği belirtiliyor.

room-in-new-york

King’e bu derlemede eşlik edecek isimlerse şöyle: Joyce Carol Oates, Robert Olen Butler, Michael Connelly, Megan Abbott, Craig Ferguson, Nicholas Christopher, Jill D. Block, Joe R. Lansdale, Spider Robinson, Kristine Kathryn Rusch, Warren Moore, Jonathan Santlofer, Jeffery Deaver, Lee Child ve antolojiyi hazırlayan Lawrence Block.

In Sunlight or In Shadow: Stories Inspired by the Paintings of Edward Hopper adlı kitap yurtdışında 6 Aralık’ta satışa sunulacak.