Han Solo’nun Gençliğini Alden Ehrenreich Oynayacak

han-solo-alden-ehrenreich

Han Solo’nun gençlik yıllarını konu alacak Star Wars filminde ünlü kaçakçımızı canlandıracak isim Alden Ehrenreich oldu.

Star Wars: Force Awakens’ın çekimlerine başlandığında ufuktaki tek Star Wars filminin o olmadığını öğrenmiştik. Normal serinin yanı sıra yan hikâyeleri de anlatan pek çok film çekilecekti. Bunlardan biri de galaksinin en sempatik hergelesi Han Solo’nun gençlik yıllarını konu alacaktı.

İşte bu film uzun zamandır dönen dedikoduların ve adı anılan çeşitli aktörlerin ardından nihayet başrolüne kavuştu. Bu yıl içerisinde Coen Kardeşlerin yönettiği Yaşa Sezar! (Hail, Caesar!) filminde Hobie Doyle, daha önce de Muhteşem Yaratıklar (Beautiful Creatures) filminde Ethan Wate rolleriyle izlediğimiz başarılı genç yetenek Alden Ehrenreich, Han Solo için seçildi.

Solo’nun Luke ve Leia ile tanışmadan önceki yıllarını konu alacağı bilinen film The Lego Movie’nin yönetmenleri Phil Lord ve Chris Miller tarafından çekilecek. Senaryosuysa daah önce The Force Awakens, Return of the Jedi ve Empire Strikes Back’i kaleme alan Lawrence Kasdan ve oğlu Jon Kasdan tarafından yazılıyor.

Han Solo Star Wars Anthology, 25 Mayıs 2018’de gösterime girecek.