Yeni Wolverine Filminin Adı ve Diğer Kahramanı Belli Olmuş Olabilir!

wolverine

Karizmatik oyuncu Hugh Jackman‘ı son kez Wolverine rolünde seyredeceğimiz serinin üçüncü filminin hem adı hem de kötüsü belli olmuş olabilir!

XMenFilms adlı Twitter hesabının öne sürdüğüne göre, son Wolverine filminin adı belli oldu. Söylentiye göre, filmin yapımcısı Fox, “Wolverine: Weapon X” veya kısaca “Weapon X” isimlerini tescilledi.

Ayrıca CBR sitesinin ulaştığı oyuncu ilanı da, filmde Laura Kinney veya diğer adıyla X-23 karakterini göreceğimiz konusundaki dedikoduları doğrular nitelikte. Logan’ın klonu olan (hatta şu an devam etmekte olan çizgi romanlarda Wolverine olan) karakterle ilgili ilanın bir kısmı ise şöyle:

20th Century Fox, çekilmekte olan filmde “Zoe” karakterini canlandıracak 11-14 yaşları arasında bir kız arıyor. [ZOE] 11-14 yaşlarında. Hala bir çocuk, ama savaş zamanı tutsak olarak yetişmiş, normal bir çocukluk geçirmemiş sert bir çocuk.

Ayrıca Patrick Stewart ve Hugh Jackman‘in birlikte görüldüğü set fotoğrafları, harika bir Wolverine performansı sergileyen Jackman’ı bu rolde son kez göreceğimiz için içimizi heyecanla karışık bir buruklukla dolduruyor.