Kayıt Ol

İletileri Göster

Bu özellik size üyenin attığı tüm iletileri gösterme olanağı sağlayacaktır . Not sadece size izin verilen bölümlerdeki iletilerini görebilirsiniz


Mesajlar - aly john

Sayfa: [1]
1
Çok güzel anlatılmış bir şiir...Demek ki aşk bitince böyle oluyor...herşey sönüveriyomuş...ben de genelde kine dönüştüğü için..Üzülemeyeceğim bu şiirdeki üzülen için..:)

2
Diğer Fantastik Eserler / Yeşilayrık "İfritle Anlaşma"
« : 26 Ekim 2009, 13:24:17 »
Arkadaşlar benim bir kaç hafta sonra romanım çıkıyor..Kısaca size romanın içeriğinden bahsedeyim.
Arkadaşlar romanımın antik mısırda daha önce yaşayıp ifritlerle anlaşma yapmış Eski Mısır' ın önde gelen insanlarının ve tanrılarının günümüzde reenkarne olup tekrar doğmasıyla başlıyor. Olaylar eski hayatlarını hatırlayan insanların etrafında geçiyor. Bu insanlar fizikötesi canlılar tarafından binlerce yıl önce yapılmış anlaşma gereği, İfritler tarafından inşaa edilmiş Ayna Dünya' ya geçiş için hazırlanırlar. Ayna Dünya, Dünyamız üzerinde kurulmuş sadece Mısırlılara ait bir Dünya' dır. Roman mistik bir koku ile başlıyor ve devamlı oluşan garip olaylar ile devam ediyor. Yani romanın atıyorum bir sayfasını okumasanız nasıl oldu bu falan diyorsunuz. Gerçekten İnsanı sürüklüyor. Kendi romanımı övmüyorum asla İnşallah alıp okuyanınız olur..

İsmi YEŞİLAYRIK "İfritle Anlaşma" olacak. Bir üçleme serisinin ilk kitabıdır.

şaka bir yana bu roman için çok uğraştım. Emeğimin karşılığını alırmıyım bilmem ama gerçekten çok uğraştım. Romanı askerde yazdım. hani Askere giden arkadaşlar daha iyi bilir. kimi zaman nöbette yazdım kimi zamandan uykumdan feragat ederek yazdım. askerden geldiğimde son bölümündeydim. ve eve döndüğümde romanı bitirdim.

İlk Kitabını çıkartan bir türk yazar olarak hepinizden yardım bekliyorum.

Hepinizi Allah' a emanet olun. İlgi gösteren de gösteremeyen de hepinizi seviyorum.

Roman Adımlar yayınevinden çıkacaktır. Çıkış tarihi tam belli olmayıp kasımın ilk 2 haftası içindedir.

Saygılarımla

Sayfa: [1]