Kayıt Ol

İletileri Göster

Bu özellik size üyenin attığı tüm iletileri gösterme olanağı sağlayacaktır . Not sadece size izin verilen bölümlerdeki iletilerini görebilirsiniz


Mesajlar - Contes

Sayfa: [1] 2 3 4
1
Televizyon / Ynt: FlashForward
« : 03 Haziran 2010, 20:04:57 »
Bir dizi daha bitti...öyle bir bitti ki sanki sezon finaline girdi. acaba böyle yaparak başka kanallara mı göz kırpıldı?. lakin ben gene aynı tantanayı çekemem gibime geliyor. gene bayılmasalardı bir nebzede olsa çekilirdi ama şimdi ııınhh.

2
Televizyon / Ynt: L O S T
« : 26 Mayıs 2010, 15:18:10 »
:D süper sorular ve yorumlarda çok komik :D.Eee yanii? :D

3
Televizyon / Ynt: L O S T
« : 26 Mayıs 2010, 09:07:02 »
BİTTİİİ!...
Yorumlarınızı ve yapımcının söylediklerini okudum. İzleyiciler olarak bizler haklıyız. Yani sonunu beğenen ve beğenmeyenler...Hepimizin farklı sonları ve farklı beklentileri varmış demekki. Ben sonu çok duygusal hatta fazla duygusal buldum. O lost hareketliliğine uymayan bir sondu. Romantikti fazlasıyla. Tinseldi. Aslında konu çok basitti en başından beri. Sadece; konuyu/olayları/kişileri oldukça (bilerek yapmışlar) karıştırarak ilgiyi üzerlerinde tutmaya çalıştılar ve becerdiler de. Aslında bu diziyi izleyenler senaristlerden çok daha zekiydi :)..çok farklı teoriler atıldı ortaya...Halbuki hiç kasmadan izlemek izlemek en iyisiymiş :))...

Bu kadar mı yani? Adanın gücünü zaten 4 .sezonda anlamıştık. Eee bir tek geriye jacop ve duman kamıştı..onlarda adayı koruyan ve adadan gitmek isteyen olmak üzere 2 ye bölünmüş kişiler..eee adayı korusun diye yeni birisi lazım...ee be evlatlar o kadaar millet gelmiş geçmiş jacop birini bile seçememiş (ama suç onda değil ki senaristlerde tabi). Kusura bakmasınlar arkadaş bu kadar basit bir konuyu sonunda bir halt çıkacakmış gibi uzatırlarsa diziye küfreden de olur, hadi bea diyen de. 6 sezon dile kolay :)). Harika başlayan ve giderek infila kaybeden bir dizi olarak anılacak...

4
Televizyon / Ynt: L O S T
« : 13 Mayıs 2010, 20:14:04 »
Spoiler içerebilir :)...

Az önce okuduğum bir haberi paylaşayım dedim:)

ABD’deki Late Show With David Letterman’a katılan Lilly, önce dizinin sonu için “Her şey bir rüya çıkabilir” diyerek hayranlarını heyecanlandırdı. Kanadalı yıldız, 23 Mayıs’ta ABD’de final bölümüyle ekrana gelecek olan dizideki olayların, aslında bir kişinin rüyası olduğunu ima etti. Ancak Kate Austen karakterini canlandıran Lilly daha sonra, “Senaryo yazarlarının bile dizideki tüm soruların cevaplarını bildiğini sanmıyorum. Sadece benim karakterimin son bölüme kadar canlı kaldığını biliyorum ama son bölümün senaryosunu okumadım. Final sezonu, Lost geleneğine uygun olarak, olayları tüm açıklığıyla ortaya dökmüyor” diye ekledi. Lilly, “Ancak şunu söyleyebilirim. Jack uykudan uyanıp ormana doğru koşacak ve ‘Çok acaip bir rüya gördüm’ diyecek” diye konuştu. Lilly’nin anlattığı kısmın, dizi finalinden çok son bölümden bir sahne olduğu yorumları yapıldı. (hürriyet)

5
Sinema / Ynt: En Son İzlediğiniz Film?
« : 10 Mayıs 2010, 19:09:37 »
En son aynı günde; "Zaman yolcusunun karısı" (5 point) ve "Hotel splendide" (7 point) i izledim :)

6
Söze teşekkür ederek başlamak istiyorum. 1966' da yazılmış, hem de içinde oldukça açıklayıcı bilgilerde bulunan bu önsöz neden elimizdeki kocaman kitaplarda yok diye de hayıflandım :(...Neyse ki Mit, araştırma yaparken buna rastlamış ve büyük bir emekle dilimize çevirmiş. Ve neyse ki bu çevirinin çıktısını alabilecek imkanlara sahibiz :)...İzninizle hemen çıktısını alıp  kitabımın önüne koyacağım :)..Okurken duygulandım nedendir bilmiyorum ...!

7
Televizyon / Ynt: L O S T
« : 09 Mayıs 2010, 21:23:44 »
Spoiler: Göster
Bu sezonda richard ın bölümden sonraki en iyi en hareketli bölümdü bence. Sawyer' a gıcık oldum..bi dur da dinle yaa...yazık oldu Jin ve Sun'a :(...hüzünlü bir bölümdü.

8
Ben Shire de yaşamak isterdim :)..yemyeşil cennetten bir parça mubarek :)...hem de minyon olduğumdan dolayı evlerde rahat ederdim diye düşünüyorum :D

9
Televizyon / Ynt: L O S T
« : 04 Mayıs 2010, 08:29:36 »
"The End"...Lost da bitiyor artık :(..:)...23 mayıs gecesini 24 e bağlayan gün saat 05:00 ve 09:00 arasında Amerka ile aynı anda digiturk dizimax de yayınlanacak dört saatlik bir Lost yolculuğu bizi bekliyor. İlk 2 saatte bugüne kadar Lost da neler olduğunun en başından bu ana kadar bir özeti olacakmış. Sonra 2 saatlik son bölüm yayınlanacakmış. 6 sezon boyunca yaptığımız teoriler, muhabbetler son bulacak. Artık teorisi doğru çıkanları tebrik ederiz:)

10
Korku & Gerilim Eserleri / Ynt: Stephen King Kitaplığı
« : 14 Nisan 2010, 19:00:14 »
Stephen King ustanın okuduğum kitapları:

*Göz
*Korku Ağı
*Christine
*Hayvan Mezarlığı
*Tılsım
*O
*Ejderhanın Gözleri
*Hayatı Emen Karanlık
*Ruhlar Dükkanı
*Yaratık
*Duma Adası
*Gece Yarısını İki Geçe - Gece Yarısını Dört Geçe
*Hayaletin Garip Huyları

“Ejderhanın Gözleri” King’in harika bir fantastik denemesidir bilginize :)

11
Tartışma Platformu / Ynt: Favori Fantastik Kitabınız?
« : 14 Nisan 2010, 18:45:06 »
Tolkien'in eserleri; Hobbit, Silmarillion, yüzüklerin efendisi

12
Kitap tavsiyeleriniz için teşekkür ederim...itina ile değerlendirmekteyim, hatta kitap sitelerinden sipariş vermeye başladım bile :)

13
Güncel / Ynt: Başbakan Sonunda Yumruk Yedi
« : 13 Nisan 2010, 19:02:25 »
Şimdi bu Yumruk haberini okuyunca şu sıralarda yaşanan diğer yumruk+burun=kırık haberi ile sevindirik oldum birden ..

14
Televizyon / Ynt: FlashForward
« : 13 Nisan 2010, 18:53:38 »
Konusu çok ilginç özenli sahneleri ve müzik seçimiyle izlenilesi bir dizi. Her bölümün sonunda dumur oluyorum:)

15
Sinema / Ynt: En Son İzlediğiniz Film?
« : 13 Nisan 2010, 10:39:52 »
"Zombieland" harika (komik, sıradan değil)...:)

Sayfa: [1] 2 3 4