Kayıt Ol

İletileri Göster

Bu özellik size üyenin attığı tüm iletileri gösterme olanağı sağlayacaktır . Not sadece size izin verilen bölümlerdeki iletilerini görebilirsiniz


Mesajlar - cptANGRIST

Sayfa: [1]
1
Unutulmuş Diyarlar / Ynt: Unutulmuş Diyarlar Okuma Rehberi
« : 16 Kasım 2015, 19:46:15 »
ruhban serisi (cleric cuintet değilmi) aynı evren ve kurallar çerçevesinde gelişen güzel bir hikaye. vaktiniz varsa, okuyarak hiçbirşey kaybetmeyeceğiniz gibi başka yazarların kitaplarını ileride okumak isterseniz başka yaratıklara (zombidir falan) aşina olursunuz. serinin baş kahramanı olan rahip , seri boyunca irade kazanıyor fakat gerçek gücüne son kitabın son sayfalarında ulaşıyor. Vakti az olan veya drizzt serisini okuyup başka serilere geçmek isteyen birisi için zaman kaybı sayılır.
( bu serinin özetine ulaşabilirseniz, drizzt hikayesinde geçen kısma ön bilgi olarak yeterli olacaktır )

( Ben ingilizce birkaç sayfa forum okuduktan sonra ,  cadderly nin hikayesini komple okudum, vaktim boldu , fakat forumda yakaladığım kelimelerden çıkarttığım özetinin ötesinde bir bilgi veya heyecan yaşamadım . bir nevi para kazanmak için yazılmış filler gibi )

2
Unutulmuş Diyarlar / Ynt: Unutulmuş Diyarlar Okuma Rehberi
« : 24 Ağustos 2015, 16:11:16 »

arkadaşlar, birkaç sene önce serinin hemen hemen tüm kitaplarını ( ingilizce ) elde ettim ( yaklaşık 42-43 kitap )
bu süre zarfında gemide çalıştığım için kitapları yanımda götüremediğim için ebook olarak temin ettim.. fakat ingilizcesini okurken türkçe çevirisinde yakaladığım o büyüleyici havayı birtürlü elde edemiyorum. sanırsam bizim çevirmenler gerçekten iyi iş çıkartıyorlar...

özellikle drizzt serisinin türkçe ekitaplarına ulaşmak istiyorum. (gerçi seride epey ilerledim servant of the shard okudum en son) baktığım online satış mağazaların birinde ebook olarak istiyorsanız istek bırakın gibi bir diyalog vardı okadar.. türkçelerini temin edebileceğim bir site varmıdır, satış sitelerinde bir ayrıntı mı kaçırdığım için mi ulaşamıyorum..

( Bu arada bu serideki drizzt karakteri kurgusuna hayranım.. birde komlple ölüm kapısı serisinin kurgusuna hayranım.. ikisi ışığında bir seri varmı önerebileceğiniz )

Sayfa: [1]