Kayıt Ol

İletileri Göster

Bu özellik size üyenin attığı tüm iletileri gösterme olanağı sağlayacaktır . Not sadece size izin verilen bölümlerdeki iletilerini görebilirsiniz


Mesajlar - albatros

Sayfa: [1]
1
Fırtınakıran ve Bay Karamsar'a yüce gönülleri için teşekkür ediyorum. Gönderdikleri kitaplar için minnettarız. Teşekkürler :)

2
Diğer Bilimkurgu Eserleri / Ynt: WOOL Serisi - Hugh Howey
« : 07 Ekim 2016, 12:54:21 »
Hımm, acaba Vardiya'nın da bölümleri ayrı ayrı mı yazılmış ?

3
Diğer Bilimkurgu Eserleri / Ynt: WOOL Serisi - Hugh Howey
« : 06 Ekim 2016, 06:29:15 »
Hort olacak belki ama ben de başlığı görünce, kitabı da dün bitirmişken yazayım istedim. Kitabı Kayıp Rıhtım tavsiyesi üzerine edindim. Üslubu her ne kadar benim beklediğimden çok daha basit olsa da yazarın oluşturduğu ortam tam aradığım umutsuzluk kokan ortamdı. Lakin devamını muhtemelen almayacağım çünkü bazı yerler o kadar o kadar uzatılmış ve okurken o kadar tekrar edilme hissi veriyor ki... Belki Silo'nun içinde yukarı aşağı inişleri ve o sıkışmışlık hissini vermek için böyle bir yönteme başvurmuş yazar ama ben ziyadesiyle sıkıldım. Hele Bernard'ın ben kötü karakterim diye her yerde bu kadar bas bas bağırması, kitabın alelacele bağlanmış sonu (500 sayfanın çoğu yeri yorucu detaylarla dolu olduğunu düşünüyorum) bu arkadaşların iki ve üçüncü kitaplarda neler yapacağına dair merakımı ne yazık ki uyandırmıyor.

Sağlık olsun.

4
Tekrar merhaba, kitapların temiz olmasını çok dert etmeyin arkadaşlar. Okul kütüphanemizdeki kitapları görseniz ... :) Çocuklar sekizinci sınıf diye bunları okumazlar demeyin. 5. sınıflarda sekizinci sınıf seviyesi kitapları okuyan çocuklar olduğu gibi, sekizlerde de 5. sınıf seviyesindeki kitapları okurken zorlanan tombişlerimiz var :p Dört gözle bekliyoruz kitaplarınızı.

5
Mesajı gördükten sonra kitaplar gelmese de olur dedim. Özen ve ilgi müthiş :)

6
Çok teşekkürler, ben adresi güncelleyeyim, köye gönderirseniz muhtemelen kargo ücreti çok daha fazla görünecek.

7
En Taro Adun Kayıp Rıhtım Yolcuları,

Umarım hepiniz iyisinizdir. Başlıktan da görüleceği üzere Balıkesir'in Bigadiç ilçesindeki Yağcılar Yatılı Bölge Ortaokulu öğrencilerim için onların zihinlerine işleyecek, daha önce görmedikleri, düşünüp de hissedemedikleri imgelere dokunacak kitaplardan yoksun öğrencilerim için bu başlığı açıyorum.

100 Temel eserden bıkmış durumda bu çocuklar. Hayal güçleri geniş, cıvıl cıvıl, ışıl ışıl şeyler okumak istiyorlar. Bu küçücük yaşlarında klasikleri gözlerinin önüne koyup, okumayı sevmeyi beklemek zor.

Ben de düşündüm, benim gibi fantastik edebiyatla başlasalar, çizgi romanları görseler, oyun dergilerinin resimleriyle büyüseler, en azından onların varlığına tanık olsalar fena mı olur? Kayıp Rıhtım'la görüştüm, bir forumu şenlendirin isterseniz dediler. İşte huzurunuzdayım.

Elinizde okumadığınız, ya da birikmiş dergileriniz (Resim, fotoğraf, oyun fark etmez), şu çizgi romanlar da amma tozlandı raflarda ya dediğiniz koleksiyonlarınız (biliyorum çizgi romanlardan vazgeçmek imkansız) veya çocukluğunuzdan kalan artık kimsenin dokunmadığı çocuk edebiyatı kitaplarınız bizim için mükemmel olacaktır.

Tek tek kitapları göndermek kargoyu eğer biz ödeyeceksek (ne kadar yüzsüzüm değil mi, kargoyu dahi size ödetmeyi düşünüyorum) oldukça külfetli olacağından toplu şekilde PTT kargo ile göndermek kulağa oldukça mantıklı geliyor. Tabii bu kitapları ortak bir noktada nasıl toplayabiliriz bilemeyeceğim. Yine de her kitaba açız, açığız.

Paketlerinizi göndermek isterseniz adresimiz çok basit. Fethibey Mah. Müftü Şuuri Efendi Cad. No:7/2 Eröz Apt. Bigadiç/Balıkesir.

Göndermek isteyen arkadaşlara özelden telefon numaramı da gönderebilirim.

Okuduğunuz için teşekkürler.

Alper KURT  

Sayfa: [1]