Kayıt Ol

İletileri Göster

Bu özellik size üyenin attığı tüm iletileri gösterme olanağı sağlayacaktır . Not sadece size izin verilen bölümlerdeki iletilerini görebilirsiniz


Konular - mimoza

Sayfa: [1]
1
Kurgu İskelesi / Slryan' ın Varisi
« : 20 Ağustos 2011, 21:17:11 »
                                                                 Zaman'ın suyu aktığında
                                                               
                                                   Rüzgar bir kez daha tersten esmeye başladı
                                                                           
                                                             Kirli kan tekrar toprağa karıştı
                                                                           
                                                             Ateş karanlığı aydınlatmazken
                                                                           
                                                             Gölge hüküm sürmeye başladı
                                                             
                                                Ve Anka'nın Efendisi zamanın içinden çıkageldi
                                                                     
                                                        Artık gölge ve ışık için çarpışma vakti
                                                                           
                                                             Fakat bu asla son olmayacak...

                            ______________________________________________________________                                   
 
                   '' Bir Zaman Lord'u mu ? Yoksa Anka Efendisi miydi? Ya da Bir Aşk Adamı mı ?

                                              Belkide Her Üçüydü Ama Bildiği Tek Bir Şey Vardı.
                                                                      
                                                      Kutsal Topraklar Onu Çağırıyordu

                                                              Slryan' ın Varisi Jerion'u ''

 

2
Harry Potter / James Potter Ve Merlin'in Dönüşü
« : 02 Şubat 2010, 13:37:18 »
G.Norman Lippert'ın JK Rowling'den İzin Alarak Yazdığı Serinin Devamı James Potter Ve Merlin'in Dönüşü Açıkcası Güzel Bir Olay İnşallah Yakında Türkiyeye Gelir Kitap Türkçe Olarak. İşte Linkler:


http://www.facebook.com/pages/James-Potter-Serisi-Turkiye/221390858762

http://www.olumyadigarlari.org/

Bu Sitelerde Bölüm Bölüm Türkçeye Cevirlimiş Lippert'ın Eseri Tam 4 Bölüm Var Ayrıntılar da Tabiki Bu Linklerde

Bölümleri Burdan İndirip Okuyabilirsiniz Tam 4 Türkçe Bölüm   :  http://jamespotter.olumyadigarlari.org/


3


I.Bölüm ‘’Sandıktaki Kitap’’

Spook Boulevard'ta 5 Numarada Oturan Joel Herzamanki Gibi Çatıdaki Tozlu Eşyaları Karıştırmaktaydı.Henüz 12 Yaşında Olmasına Rağmen Uzun Bir Boyu Vardı. Çatıda Eğilerek Dolaşıyordu.Tekrar Aşağı Kata İndiğinde Üstü Başı Kir,Toz İçinde İneceğini Biliyordu Ve Tabiki Annesi Julia'dan Büyük Azar İşiteceğini de.Bu Yüzden Kaç Kez Hırpalanmışsa da Joel'i Çatıya Çıkmaktan Bir Türlü Alı Koyamamıştılar.Sanki Joel'i Çatıya Çeken Birşey Vardı.Joel Mavi Gözleriyle Çatıda Bir Şey Arıyordu Ama Ne Olduğuna Dair Hiçbir Fikri Yoktu.Çatıdaki Eşyalar İşe Yaramayan Şeylerdi Fakat Ona İşe Yarar Geliyordu.

Birden Aşağıdan Bir Ses Geldi Annesi Bağırıyordu.Yani Üvey Annesi Fakat Bunu Kendiside Bilmiyordu Şimdilik.Annesi Tekrar Seslendi Joeeel Otuz Saniye İçinde Aşağıya İn Yoksa Akşam Yemeğinde Sofraya Oturamazsın.Joel Yemeğe Düşkün Biri Olmadığı İçin Aç Kalsa da Önemli Değildi Ama Yine Julia'nın Sözünü Dinleyip Aşağıya İndi.Daha Önce Pek Çok Kez Aç Kalmıştı Ama Bu Kez Aç Kalmaya Niyetli Değildi. Aşağı Kata İndiğinde Joel'i Babası Barnie Karşıladı.Nasılsın Evlat Diyerek Joel'in Saçlarını Okşadı Ve Yemek Hazır mı? Julia Diye Bağırdı.Julia Mutfaktan Evet Masaya Gel Diye Bağırdı. Barnie Tekrar Ellerimi Yıkayıp Geliyorum Diye Seslendi Ve Banyoya Gitti.

Joel Mutfağa Gidip Masaya Oturdu. Julia Arkasını Dönüp  Baktığında Joel'i Gördü Ve Kızgın Bir Yüzle Ona Bakmaya Başladı Ve Kısa Süren Sessizliği Birden Bozdu. O Üstün Başın Nedir Senin Çocuk Ben Sana Kaç Kere Söyledim Pis Pis Masaya Asla Oturamazsın Diye Şimdi Git Ve Odana Çık Seni Bu Akşam Yemekte Görmek İstemiyorum.

Joel Yediği Lafların Zoruna Gitttiği Halde Sesini Çıkarmadan Odasına Çıktı Üzerindeki Kırmızı Hırkayı Çıkarıp Yere Fırlattı. Sinirlenmişti Ama Suratına Bakıldığında Hiç Belli Olmuyordu. Fakat Hareketlerinden Sinirlendiği Anlaşılıyordu.Yatağına Uzandı Ve Beyaz Tavana Bakmaya Başladı. Biraz Sonra Sağına Döndü Ve Komidinin Üstündeki Vazoyu Fark Etti. Bu Vazoyu Julia Almıştı Joel'in İstememesine Rağmen  Komidinin Üstüne Zorla Yerleştirmişti ve Joeli de Bir Güzel Azarlamıştı.

Joel Vazoya Nefretlen Bakarken  Vazonun Üstünde Bir Işıltı Belirdi Vazo Birden Boydan Boya Parlayıp Ortadan Çatladı.İkiye Ayrılan Vazo Yere Düştü Ve Dört Parça Haline Geldi.Joel Birden Ayağa Fırladı Ve Yerdeki Kırık Vazonun Yanına Koştu.Kendi Kendine Nasıl Olur Dedi .Vazo Kırıklarını Toplamaya Başladı.Merdivenlerden Ayak Sesleri Gelmeye Başlamıştı Birisi Odaya Geliyordu. Daha Hızlı Toplamaya Başladı.Birden Can Havliyle Ahh Diye Ses Çıkararak Havaya Sıçradı.Parmağını Kesmişti Kapı Birden Açıldı İçeri Üvey Olduğunu Bilmediği Annesi Julia Girdi.

Gördüğü Görüntü Karşısında Deliye Döndü Ani Bir Hareketle Joel’e Doğru Hamle Yaptı Ve Joel Ona Öfke İle Bakarken Joel’in Ensesini Tek Eli İle Kavradı. Hemen Bağırmaya Başladı Söyle Vazoyu Neden Kırdın Çocuk Suratıma Bak Ve Söyle. Joel O Gün Uzun Bir Süreden Sonra İlk Kez Konuştu. Ben Yapmadım Kendisi Kırıldı Orada Duruyordu Ve Birden Kırıldı Hiç Dokunmadığıma Yemin Edebilirim.Bunun Üzerine Julia Joel’i Tartaklamaya Başladı Ve Kırdıklarının Hepsini Topla Ve Bir Daha Gözüme Gözükme Lanet Olası Çocuk Diye Hırladı.Odanın Kapısını Sertçe Kapatarak Aşağı İndi.

Joel Vazo Kırıklarını Toplayarak Bir Poşete Koydu. O Kadar Sinirlenmiş tiki Yaralı Parmağının Olduğu Eli İle Dolabına Bir Yumruk Attı.Sinirden Elindeki Acıyı Hissetmiyordu.Poşeti Umursamazca İkinci Katın Camından Aşağı Fırlattı.Küt Diye Bir Ses Geldi Ve Bir Alarm Ötmeye Başladı Heralde Babamın Yada Başka Birinin Arabasının Üstüne Düştü Diye Düşündü.Karanlıkta Görememişti Ayrıca Dışarıda Kar Yağıyordu Her Yer Kar İle Kaplıydı.Joel Kar Yağmasını Çok Severdi Cam Kenarında Durup Biraz Dışarısını Seyretti Sonra Tekrar Yatağına Uzandı.

Saat Epey İlerlemişti Öte Yandan Alarmı Öten Arabanın Sesi Kesilmişti.Joel Herkes Yatmıştır Diye Düşündü Ve Aya Kalktı İlk Önce Çalışma Masasına Yaklaştı Ve Sandalyeye Oturdu Önündeki Atlası Açtı ve Biraz Karıştırdı Ülkeleri İnceledi . Türkiye Haritasını Gördü Haritanın Şekli Hoşuna Gitmişti.Amerika dan Kaçıp Türkiye’ye Gitsem Annemden Kurtulurdum Bir Daha da Beni Bulamazdı Diye Düşündü.Atlası Kapatıp Tekrar Ayağa Kalktı Kapıyı Sessizce Açtı.

Düşündüğü Gibi Herkes Uyumuştu. Etraf Karanlıktı Joel Çatı Katına Çıkan Merdivene Doğru Yaklaştı.Çıkarken Kendi Odasının Lambasını Kapatmıştı. Hiçbir Yeri Göremiyordu. Tahminen Elini İleri Doğru Attı Ve Merdivenin Korkuluğunu Tuttu.Kendi Kendine Bu Saatte Çatıda Ne Yapacaksam Diye Mırıldandı.Merdivenleri Çıkmaya Başladı Üç Saniye Sonra Kapıya Vardı.Kapıyı Sessizce Açtı Ve İçeri Girdi Kapıyı Arkadan Tekrar Kapattı Ve Işığı Yaktı Etraf Aydınlandı Çatıdaki Yuvarlak Cam Hemen Dikkatini Çekti. Beyaz Kar Üstünü Kaplamıştı Kar Hala Yağıyordu. Cama Patır, Patır Vuruşunun Sesi Geliyordu.Joel Önceden Yaptığı Gibi Tekrar Eşyaları Karıştırmaya Başladı. Birden Gözüne Köşede Duran Sandık Çarptı. Joel Sandığı Daha Önce Hiç Açmamıştı.

Sandığa Doğru Yaklaştı Baş dan Aşağıya Bir Göz Gezdirdi.Sonra Sandığı Kapaklarından Tutup Açmaya Çalıştı ama İlk Denemede Başarılı Olamadı Tekrar Bütün Gücüyle Kapağa Yüklendi Bu Sefer Biraz Zorlandıktan Sonra Rahatça Sandığın Kapağını Açtı.İçinde Değişik Giysiler Vardı Cüppe ye Benzeyen Uzun Kıyafetler. Giysileri Karıştırmaya Başladı. Baya Eskiden Kalmalar Diye Düşündü Giysileri Karıştırırken Eline Bir Şey Çarptı Sandığın Dibindeydi. Elini Tekrar İçeri Daldırıp Eline Çarpan Şeyi Yakaladı Ve Yukarı Çekmeye Başladı Elindeki Her Ne İse Çok Ağırdı. Büyük Bir Kuvvetle Çekti Ve Sonunda Elindekini Dışarı Çıkardı.

Bir Kitaptı Ansiklopedi Gibi Kalındı. Üzeri Tozla Kaplıydı. Parmağını Kitabın Yüzüne Sürdü Ve Toz’un Kalınlığına Baktı Senelerdir Buradaymış Diye Düşündü. Kitabın Kapağını Açtı Ve Etrafa Bir Işık Saçıldı. Korkudan Kapağı Tekrar Kapadı Buda Neyin Nesi Diye Mırıldandı. Sandığın Kapağını Hemen Kapadı. Kitabı Yanına Alarak O Tozlu Dünyasından Tekrar Sıcak Ve Pek Temiz Olmasa da Odasına Döndü.Joel İçin Bundan Sonra Dönüm Noktası Olabilirdi. On İki Yıllık Hayatının En Fantastik Ve Gizemli Anları Yeni, Yeni  Başlıyordu Galiba Joel de Bunun Farkındaydı...

_______________________________Büyü Artık Çok Yakın_____________________________


Sayfa: [1]