Kayıt Ol

İletileri Göster

Bu özellik size üyenin attığı tüm iletileri gösterme olanağı sağlayacaktır . Not sadece size izin verilen bölümlerdeki iletilerini görebilirsiniz


Konular - ClayBonner

Sayfa: [1]
1
Harry Potter / Harry Potter ve Lanetli Çocuk Hakkında
« : 06 Kasım 2016, 23:00:38 »
Kitap geçen hafta içi çıktı ve çok merak ettiğim ve çocukluğumun geçtiği ve bana okumayı sevdiren bir seri olarak çok heyecanla beklemiştim.

Fakat beklediğime değmediğini söylemem gerekiyor. Öncelikle Harry Potter serisini yazarı J.K Rowling tarafından yazılmadığı için bir eksiklik hissediyor insan.

Beni en çok şaşırtan şey bu kadar ayrıntılarla dolu ve bu kadar insanı şaşırtan bir seri olan Harry Potter'ın devamı niteliğindeki ileri ki yıllarını anlatan bu kitabın gerçekten çok basit bir kurgu üstüne kurulmuş ve ayrıca hiçbir ayrıntı içermeyen bir kitap.

Evet tiyatro metnini senaryo halini yayınlamışlar fakat kurgunun bu kadar basit olmasını hiç yakıştıramadım.
Ayrıca Rowling bu duruma müsaade etmesi beni iyice şok etti.

Karakterler konusuna gelirsek orada da bir şok daha yaşadığımı söylemeliyim. En iyi bildiğimiz karakterler bir anda değişmiş ve bambaşka hallere gelmiş. Örneğin Ron.

Tüm bunlara rağmen bu evrenin ileri zamanlarını okumak bile keyifli ve gerçek bir Harry Potter hayranıysanız tüm bu eleştirilere rağmen okuyacağınızı düşünüyorum.

2
Hogwarts Savaşı’nın 20 yıl sonrasını anlatan Harry Potter ve Lanetli Çocuk  kitabı Londra da gösterime giren tiyatronun senaryosu. YapıKrediYayınları bu kitabı Türkçeye kazandırıyor ve çevirmen olarak da tüm Harry Potter kitaplarının çevirmenleri Sevin Okyay – Kutlukhan Kutlu.
Şuan D&R da ön satışta olan kitap 3 Kasımda çıkacak.
Tüm Harry Potter hayranlarına hayırlı olsun.....

Sayfa: [1]