Kayıt Ol

İletileri Göster

Bu özellik size üyenin attığı tüm iletileri gösterme olanağı sağlayacaktır . Not sadece size izin verilen bölümlerdeki iletilerini görebilirsiniz


Mesajlar - NightfaLL_NeMeSiS

Sayfa: 1 [2] 3 4 ... 17
16
Başka Kurgular / Ynt: Pegasus Sırrı
« : 20 Ağustos 2008, 12:26:06 »
DAN BROWN’IN DA VINCI ŞİFRESİ KİTABININ HAYRANLARI PEGASUS SIRRI’NI ÇOK SEVECEKLER.

Öyleyse okuruz:)

17
ben piyano çalıyorum  :ole
yooo ben çalıyorum fıstık gibi :D :D


Pardon o zaman  :P (da ben de çalıyorum,gitar ,bateri ,fülüt,düdük,davul :D ama biraz değişik,aklıma birden gelen ritimler müzik melodi vs vs hayata geçiriyoırum %100 uydurma yani.)


Ahh orda olmak avrdı be.İçim gitti.O kadar da yalvardım dayıma götürcen dimi istanbula diye.evet dedi,ulan ben giderim de bu zirveye diye mutlu olurken ,şahıs yurtdışına çıktı(benden kaçtı).(Aslında senin gibi öküzlere ihtiyaç yoktu eleştirilerine açığım :D,yeşim abla bilir  :P)

18
Ama anladığım kadarıyla bilip de çalan yok burda:P bend e çok güzel doğaçlama bas çalarım  :D


/Orda olmak güzel olurdu,en azından monitör başında 7. saatimden iyi olurdu.

19
Hayırlı olsun efendim,allah içinize sindirsin resimleri merak ediyoruz(m) evet :P
Aynen.Ama MGS4 de güzel ki...(Oturup ps kasan insan(!) modeli.)

20
Çizgi & Anime / Ynt: Devil May Cry (Anime)
« : 15 Ağustos 2008, 18:37:22 »
ya oyungezer oyunlarına baksın abicim, animeye karışmasınlar... elbette ki oyunları daha güzel ona bir şey diyen yok, ama bırak da animeciler karar versin ona... :P
Ben buna bişey demiyorum ya,sen "animeci" gazıyla insanları goyun yerine koyuyosun ^^

21
Harry Potter / Ynt: Melez Prens 2009'a atıldı!!!
« : 15 Ağustos 2008, 18:34:33 »
NE fark eder ki zaten berabt olucak,amainsan merak ediyor beyaz perdedeki halini,kötü olmuş.

22
Çizgi & Anime / One Piece
« : 14 Ağustos 2008, 18:31:45 »


One Piece (Japonca: ワンピース, - Wan Pīsu), Eiiçiro Oda tarafından yazılan ve çizilen Japon shōnen manga serisidir. Haftalık Shōnen Jump dergisinde Ağustos 1997'den beri yayınlanmaktadır. One Piece, sihirli bir Meyve yiyerek doğaüstü güçler kazanmış, Monkey D. Luffy isimli, 17 yaşındaki bir gencin ve ordan burdan topladığı kahraman korsanlardan oluşan Hasır Şapka Korsanları denen mürettebatının maceralarını izlemektedir. Luffy'nin en büyük arzusu dünyanın en büyük hazinesi One Piece'i ele geçirmek ve sonunda Korsan Kral olabilmektir.

Manga serisi, Production I.G tarafından 1998'de bir orijinal video animasyonuna, Toei Animation tarafından tüm Japonya'da yayın yapan Fuji Televizyonu'nda yayınlanan bir anime serisine ve birkaç video oyununa uyarlanmıştır.

Manganın şimdiye kadar ki kopyaları 140 milyonun üzerinde satmıştır.[1] Şu an 23 ülkede 16 farklı dilde basılmaktadır ve anime serisi de 20 ülkede 13 dilde yayınlanmaktadır.

Karakterler:


(モンキー・D・ルフィー veya 麦わらのルフィー Mugiwara no Luffy): Luffy küçük yaşlardan itibaren Korsan Kralı olmak istemiştir. 17 yaşına gelince kendi tayfasını bulmak ve Gold Roger adındaki efsanevi korsanın One Piece - Büyük Hazine - adındaki hazinesini bulmak için yola çıkar. Gomu Gomu meyvesini yanlışlıkla yemiş olan Luffy, Lastik adam olduğu için büyük bir güce sahiptir. Obur ve aptal olmasına rağmen gücü ve cesaretiyle dosta güven düşmana korku verir.



Spoiler: Göster

Roronoa Zoro (ロロノア・ゾロ): Zoro Luffy'den sonra takımın en belalısıdır. Hedefi dünyanın en iyi kılıç ustası olmak olan Zoro zamanının çoğunu uyuyarak ya da anormal antremanlar yaparak geçirir. Bir diğer özelliği Zoro'nun yön bulma duygusundan tamamen yoksun olmasıdır. 3 kılıç birden kullanabilmesi ile ünlü olan Zoro korsan avcısı olarak "East Blue'da" çok yaygın bir üne sahiptir.


Nami (ナミ): Nami takımın savaşçı olmaktan çok destek grubunda olan bir üyesidir. Denizcilik ve iklim bilgisi ile pekçok korsan gurubu tarafından Luffy'den çalınmak istenmiştir. Paragöz bir hırsız olan Nami, güzelliği ve kurnazlığıyla pek çok korsanı meteliksiz bırakmıştır. Usopp'un ona verdiği bazı silahlarla savaş anında da kullanışlı olduğunu ilerleyen maceralarda ispatlar.


Usopp (ウソップ): Usupp ismi japonca yalan anlamına gelen "uso" ile, ünlü fabl yazarı aesopp ( ezop ) dan gelir. Genelde yalanlar söyleyen ve korkak olan Usopp, Luffy ve Chopper gibi bazı saflar dışında pek kimseyi kandıramaz. Tamirat ve başka bazı teknik işleri yapabilen Usopp gerçekte gurubun Keskin Nişancısı ve gerektiğinde yalancısıdır. Kullandığı silahlar çok çeşitlidir. Düşük seviyeli düşmanlara karşı etkili olan bu silahlar ya dikkat dağıtmak ya da sadece blöf amaçlıdır.


Sanji (サンジ): Sanji gurubun 3. en güçlü kişisi, ahçısı ve sapığıdır. Kadınlara olan düşkünlüğü ya kullanılmasına ya da kadın bir rakip tarafında dövülmesine sebep olmaktadır. Ahçılık yeteneği ile pekçok macerada beğeni toplayan Sanji malzemenin iyisi ile kızlara, bozulmakta olanlar ile erkeklere yemek hazırlar. Zamanının çoğunu Luffy'nin esnek midesi için yemek hazırlamakla harcıyan Sanji, ellerine zarar gelmemesi için düşmanlarını korkunç tekmeleriyle yok eder.


Chopper (トニートニー・チョッパー Tony Tony Chopper): Adam meyvesi yemiş bir geyik olan Chopper adam-geyiktir. Ne geyik sürüsü ne de insanlar Chopper'ı kabul etmezler. Sadece Doktor Hiliruk onu kabul eder. Doktorun ölümünden sonra tıb eğitimini Doktorinu isiminde 140 yaşında ( 139 olduğunu iddia eder ) bir kadın doktorun yanında devam eder. Luffy'nin tayfası olan Chopper - Tonny Tonny Chopper - grubun en saf üyesidir.


Nico Robin (ニコ・ロビン): Gurubun en karanlık üyesi. Son derece karanlık bir geçmişe sahip bir tarihçi. Hana Hana meyvesinin verdiği uzuvlarını kopyalayabilme gücü ile gurubun en tehlikelileri arasındadır. Son derece sakin ve insanlara mesafelidir. Poneglyph adındaki tarihi tabletleri okuyabilen tek insandır. Franky ile birlikte Pluton isimli silahı yapabilecek tek kişi olduğu için donanmanın en tehlikeliler listesindedir.


Franky (フランキー): Cutty Flam olan ismini donanmaya yakalanmamak için Franky olarak değiştirir. Tam bir zibidi olan Franky herşeye rağmen sonderece duygusal bir gemi yapıcıdır. Efsanevi gemi ustası Tom'un 2 öğrencisinden biri olarak Pluton'un çizimlerinin de sahibidir. Mekanik bir vücüda sahip olan Franky savaş anında köprü-merdiven kurabilecek kadar yeteneklidir. Yeteri kadar kola ile savaş gücü de göz doldurur.


One Piece dünyası:
Bu dünyada dört farklı deniz vardır: Doğu, Batı, Kuzey, Güney denizleri. Asıl tehlikeli kısımlar ise Grand Line olarak adlandırılan tüm denizlerin arasından geçen hattadır. Bu hat iki Durgun Bölge arasındadır. Bu iki şeritte akıntı ve rüzgar yoktur. Gemiler sadece kürek gücüyle hareket ettirilebilir. Bu kısımlarda çok miktarda deniz canavarları olduğu için Grand Line'a buralardan girilemez. Girebilmek için giriş noktasında bir dağın üstünden gemiyi geçirmek gerekmektedir. Pusulanın çalışmadığı ve iklimlerin son derece değişken olduğu bu hatta ardı ardına sıralanmış adalar kahramanları beklemektedir. Ada serilerinin sonunda ise Gold Roger'ın hazinesini sakladığı düşünülen ada bulunmaktadır. Donanmanın, donanma onaylı korsanların ve bağımsız korasanların dışında doğanın ve canavarların terör estirdiği bu dünyada kahramanlar sürekli ölümden dönmektedir. Her adada farklı bir macera yaşansa da hikayenin bütünlüğü korunuyor, her macerada Gold Roger'ın izine rastlanıyor, donanma ile ilgili gizli bilgiler ortaya çıkıyor. Kahramanların geçmişi ile ilgili gerçekler ortaya çıktıkça bağlantısız görülen noktaların ilişkisi de çözülemeye başlıyor.

23
Çizgi & Anime / Ynt: Devil May Cry (Anime)
« : 14 Ağustos 2008, 18:17:59 »
O kadar övdün övdün elalem saf gibi oturdu izledi,oyungezer yorumunu yazmanın vakti geldi bence :P

24
Harry Potter / Ynt: Melez Prensin Video Oyunundan Bir Fotooooo
« : 14 Ağustos 2008, 17:11:00 »
bunlar hiç güzel grafikler diğilki
Buna grafik diyen zaten bi crysise,mass effecte baksın,sonra bunun oyun olmadığına karar versin.Büyük ihtimal de Zümrüdü ankanın tıpkısının aynısını yoğurulmuş,değiştirilmişi.

25
Harry Potter / Ynt: İyi ki doğdun Ginny!
« : 13 Ağustos 2008, 18:25:57 »
Baştan öyle deseydin ya,
Ben de kızıl olduğu için seviyorum  8)

27
Oyunlar / Ynt: Mount & Blade
« : 13 Ağustos 2008, 17:28:13 »
Çok kişi tarafından tavsiye edilmişti,ama fırsatım olmadı hiç,listemde bu oyun :uhe

28
Harry Potter / Ynt: İyi ki doğdun Ginny!
« : 12 Ağustos 2008, 19:05:02 »
Beni Wizliıuğ ailesinden tiksindiren insanlar kategorisinde,Molly Weasley'nin hemen arkasında,bugün bile performansını koruyor,zaman zaman öne bile geçiyor,çok çekişmeli bir maç,harika!

Gerçekten ilk görünüş itibariyle çok tiksindiğim hatta sizin şu "Ayyy Toom bebeğim allahım ne şşeker of of!" felsefesini Harry üzerine uygulamasına rağmen nesini sevdiğinizi anlayamadığım boktan,ikinci sınıf bi karekter.
Çok gereksizdi,filmdeki kızın performansı da vasat dereceydi,hatta korkunçtu.Ayrıca şimdiye kadar gerekli bir şeyini görmedim,arkası da kollanmasa ilk iki kitapta birkaç defa ölecekti.Ama Harry atının arkasına atınca onu sever herkes tabi.Iy,bok bok!

Ve tüm bu yazıya rağmen doğmasını kınadığımı,doğurana da ona da kin kustuğumu anlayamayacak kadar gerizekalı Ginny'ciler ya da harry -kalp! - Ginny'ciler varsa siz de Ginny kadar gereksizsiniz,bu seri siz olmadan çok şey kaybederdi,gerçekten.

Kİtlesini korumasana da şaşıyorum.Ama tapıyosanız ona sizden nefret etmem,sadece üzerinizde bi Ginny t-shirt'ü ile(ki basılıyor mu o tarz şeyler ohaohaoha! ) sokakta görürsem iğrenerek bakarım,yanımdakilere parmakla gösteririm,kınarım çocuklu ailelerin de görmemesi için önünüze tabela,bariyer falan fşkjhş koyarım.
Kendi adıma konuşuyorum,sen Emmacılara benzettin herhalde,hayatımda yirim dediğim tek gerçek HP karakterini de mundar ettin,tebrikler,peki bunun ne suçu var,bir de:Ginny ci olmak ne demek?Ginny bu serideki abartılmayan sayılı karakterlerden,bu garez nerden çıktı ginny 'e?(Aşırı merak:Weasley ler iyi bi ayle,onlardan niye tiksiniyosun?Niye?Bak:hayat güzel,kuşlar ,böcekler,ağaçlar,balık,kuş,kurbağa ne güzel dimi?Ona kuscağına nefretini Voldemort filmde karizmatik olsaydı bari de,kitapta salaktı,filmde bi de cins etmişler adamı,hele ZAY da ki o voldemort sahneleri insanı öldürür nitelikteydi,.)

Spoiler: Göster
Kuşlar,böcekler,ağaçlar,çiçekler...



Düşününce,salak bu kız ama ,ufacık bi sempati,en azından giniye,harry salağından veya emma dan kat kat iyi kanımca,hem de kızıl saçlı şirince bişey ya!yazık!(kuşlar, bö...)

29
Eğlence & Mizah / Ynt: Nick'lerinizin Anlamları
« : 12 Ağustos 2008, 18:34:14 »
Öhöm papatya çalınınca (kendini bilmezler kullanınca :P ) bende okuduğum bir kitaptan Nefertari'yi buldum :P Mısır mitolojisi falan filan..Karakterini sevdim koydum :P
Papatya kesinlikle daha güzeldi.En azından başka papatya olmadığı zamanlarda. ;)

30
Korku & Gerilim Eserleri / Ynt: Stephen King -Duma Adası
« : 12 Ağustos 2008, 17:47:47 »
Beni baya sıkmıştı.Sadist,Cep gibi bişeydir diye başladım da,o kadar heyecanlı bi kitap değil ama yine de çok güzel.

Sayfa: 1 [2] 3 4 ... 17