Kayıt Ol

İletileri Göster

Bu özellik size üyenin attığı tüm iletileri gösterme olanağı sağlayacaktır . Not sadece size izin verilen bölümlerdeki iletilerini görebilirsiniz


Mesajlar - simkalaba

Sayfa: 1 [2] 3 4 ... 10
16


Hadi Narnia Fanları beğenin!

Call for Walden Media and Fox to green light The Silver Chair
Anlamı Gümüş Sandalye için Walden Media ve Fox'a çağrı Gibi birşey. Narnia Günlükleri'nin offical Faceb. sayfasında paylaşılmış.

http://www.facebook.com/pages/Call-for-Walden-Media-and-Fox-to-green-light-The-Silver-Chair/133413706725621?ref=nf&v=wall

17
Benim de seslendirme sanatçısı olasım geldi. Rica etsem filmdeki diğer seslendirmecileri de paylaşır mısınız?

18
İmdb ne Sinemalar ne arkadaşlar. Birisi diğerinde birşey görsün hemen o da yapıyor. Andrew Adamson'sız Narnia olmaz diyorum! Yapmasınlar daha iyi ya da başka bir yönetmen bulsunlar yine.

19
Filmler / The Hobbit Kadrosu İlk Kez Buluştu!
« : 12 Şubat 2011, 15:57:20 »
Peter Jackson'ın Guillerme Del Toro ile kamera arkasına geçeceği ancak sonradan çıkan sorunlar ile Peter Jackson'ın yalnız başına kaldığı Yüzüklerin Efendisi serisinin "The Hobbit" isimli kitap uyarlaması filminin ekibi hemen hemen tamamlandı. Set hazırlıkları tam gaz sürerken The Hobbit filminin kadrosunun büyük bir çoğunluğu da ilk defa biraraya geldi. Çekimlere başlanmadan önce Yeni Zelanda'da toplanıp bir basın toplantısı düzenleyen oyuncular, çekimleri bir yıldan uzun sürecek filmden önce kamera karşısına geçmeyi ihmal etmedi.

 

Martin Freeman'ın Bilbo Baggins karakterini canlandıracağı filmde ona eşlik edecek cüce ekibi de fotoğraf çekimlerinde ve basın toplantısında hazır bulundu. Kostümsüz verilen fotoğraftaki eksikler ise Andy Serkis, Ian McKellen ve Cate Blanchett.

 

İşte fotoğraflarda da görünen cüce ekibini canlandıracak aktörlerin tam listesi: Richard Armitage - Thorin Oakenshield, Aidan Turner ve Rob Kazinsky - Kili & Fili, James Nesbitt - Bofur, Adam Brown - Ori, Graham McTavish - Dwalin, John Callen - Oin, Stephen Hunter - Bombur, Mark Hadlow - Dori, en güçlü cücelerden biri olan aktör ise Peter Hambleton - Gloin, Jed Brophy - Nori, William Kircher - Bifur ve son olarak Ken Stott - Cüce Lordu Balin.

 

Warner Bros ve MGM'in belirlediği takvime göre The Hobbit'in gösterim zamanı 2012 sonu veya 2013 başı. Peter Jackson'ın yöneteceği filmin çekimlerine Mart ayında Yeni Zelanda'da başlanacak. Senaryolaştırma sürecinde görev alan isimler ise şöyle: Peter Jackson, Fran Walsh, Philippa Boyens ve Guillermo del Toro.

 

Bu son haberler ile birlikte Yüzüklerin Efendisi hayranları daha da heyecanlanacak gibi görünüyor. En azından 5 yıldır çekilmesi beklenen ve MGM-Warner Bros şirketlerinin bir türlü mutabık kalamadığı film sonunda çekilmeye hazır halde.

Resimlere buradan ulaşabilirsiniz: http://www.sinemalar.com/habergaleri/1799/The-Hobbit-Kadrosu-Ilk-Kez-Bulustu/




Alıntı: Sinemalar.com

20
Hayır orjinal dilde "High Kings and Queens of Narnia" diyordu Caspian. Kusura bakmayın ama o kadar da İngilizcemiz var yani :)

21
Hayır 4 kardeşte baş kral-kraliçe masela Prens Caspianda Peter ve Miraz duello yapmadan önce Edmund ulak-elçi olarak gönderildiğinde konuşmasına başlamadan önce Miraz;
- Söyleyin Prens Edmund diyordu. Edmund'un cevabı ise şöyle idi;
- Kral.. bana Kral Edmund derler aslında sadice kral Peter is Yüce Kral.
yani kardeşlerin dördü de aynı ayrılacıklara sahip aralarındaki tek fark Kral-Kraliçe 'den önce söyledikleri onur kelimeleri Peter: Yüce  Susan: en nazik Lucy: en cesur Edmund: adil(Aslan,Cadı ve Dolapta; Aslan, çocuklara taçlarını takarken Emund'a veliaht diyordu ama bu Peter'a birşey olursa tek Kral olacağı içindi.)  bir fark yok yani.

Yine Prens Caspian'dan bir alıntı yapacak olursak kardeşler Cüce Yaykarcı'yı(S.K.D.) kurtardıktan sonra bir ayı Lucy'e saldırıyordu ve kardeşler dur filan dediklerinde tepki vermiyordu kardeşlerin biri (sanırım Susan) neden durmadiki? dedi Peter ise:
-bence konuşmayı bile bilmiyordu dedi.
Sanırım Narnia'da konuşma bilmeyen hayvanlarda var zaten Narnia'nın içindede değiller konuşamayan(bilmeyen) hayvanlar olabilir.

(Filmde ki bütün replikleride ezberlemişim  :D )
Peter'inki Yüce değil Muhteşemdir. Yüce kelimesi diğerlerinden üstün olduğunu göstermek içindir.

22
Hey millet Faceb. Da Şunu gördüm:



http://www.facebook.com/#!/Narnia.Gunlukleri.Gumus.Sandalye

Kopyalayıp adres çubuğuna yapıştırın. Bir türlü urlyi veremedim be.
Kesin bir şey diye ciddiye alıp hemen ümitlenmeyelim bence :P zaten orjinal facebook sayfasıda değil ayrıca kesin olsaydı 3. filmin ardından hemen haberleri patlardı. Fan yapımı bir görüntüdür :-\ .
Ne olur ne olmaz dedim. Zaten K yi de unutmuşlar :D

23
Şimdi filmi izliyordum. Kafama şunlar takıldı:

Caspian Pevensie'lerin gemiye ayak bastıkları an şunu diyor:
Selam verin! Adil Edmund ve Cesur Lucy. Narnia'nın baş kral ve kraliçeleri.
Baş kral ve kraliçeler Peter ve Susan değil miydi?

Bir de Filmin ortalarında Eustace bir kuşla konuşmaya çalışıyor ve Tavros (Narnialı minotor) gülmeye başlıyor ve alay ediyor. Kuş konuşmuyor.
Narnia'daki hayvanlar konuşmuyorlar mıydı?


Anlaşılan Michael Apted önceki serilere biraz Fransız kalmış...

24
Bu filmin Dvd'si çıktı mı?

Spoiler: Göster


Afişlere ve dvd kaplarına filmden daha çok özen göstermişler :)

25
Sinema / Ynt: En Son İzlediğiniz Film?
« : 10 Şubat 2011, 21:11:40 »
Narnia Günlükleri: Aslan, Cadı ve Dolap

26
Sinema / Ynt: En Son İzlediğiniz Film?
« : 09 Şubat 2011, 20:38:55 »
İp Man
Bruce Lee'nin ustasının hayatını anlatan bir film...

27
Hey millet Faceb. Da Şunu gördüm:



http://www.facebook.com/#!/Narnia.Gunlukleri.Gumus.Sandalye

Kopyalayıp adres çubuğuna yapıştırın. Bir türlü urlyi veremedim be.

28
Harry Potter / Ynt: Harry Potter çalıntı mı?
« : 07 Şubat 2011, 19:05:25 »
BENCE!kıskandıkları için gerçi ne narnia günlüklerini nede büyücü willyi okumadım ama benim görüşüm bu okumuş olanlar daha iyi bilirler tabii ;D
Harry Potter Narnia Günlükleri'nden esinlenilerek yazıldı!

29
Sinema / Ynt: Spider-Man 4 // Örümcek Adam 4
« : 04 Şubat 2011, 15:33:20 »
Hmmm... Bu kostümü biliyorum, ağ-kafanın değiştirdiği sayısız kostümden biri. Bir ara da Iron-man'in kendisine tahsis ettiği metal zırhı giyiyordu.

Yine de en iyi kostüm, orjinal kostüm.
Orjinal mi? Eski kostüm bence daha iyiydi. Ne olursa olsun. Sinemalara girin de resimlere bakın. Oyuncak gibi durmuş.

30
Güncel / Ynt: Defne Joy Foster hayata veda etti...
« : 04 Şubat 2011, 15:30:06 »
ani ölümle çok koyuyor insana. neye uğradığını şaşırıyor. birkaç saat önce yanınızdaki kişi birkaç saat sonra toprağa karışıyor. her ölüm erken. Allah rahmet eylesin. hala şoktayım!

Sayfa: 1 [2] 3 4 ... 10