Kayıt Ol

İletileri Göster

Bu özellik size üyenin attığı tüm iletileri gösterme olanağı sağlayacaktır . Not sadece size izin verilen bölümlerdeki iletilerini görebilirsiniz


Mesajlar - Legend

Sayfa: 1 ... 32 33 [34] 35 36
496
Yıkım - Enkazlarda Yaşamak / Ynt: Diego Rodrigez
« : 18 Mart 2011, 16:57:23 »
''Aman tanrım,kaçmış ve kurtulmuştum oysa diye" düşünüyordum.Ama hayır.Olmamıştı işte.Sakin...Sakin...Kalburüstü ne yapacağımı tasarladım ve işe koyuldum.Silahlarımı elime aldım ve kırık camdan hedef alarak iki el ateş ettim.İsabete bakamadan indim ve arabanın arkasına siper aldım.Öbür tarafa dönerek bir el daha ateş ettim ve şu an ne yapacağımı düşünerek karşı ateşe karşı eğildim.Bu adamları halledebilirdim fakat izimi bulmuşlardı.Ama belki,belki Arzamas'da izimi kaybettirebilirim umuduyla yeniden döndüm ve karşı ateşe başladım.(Umarım doyurucu olmuştur.)

497
Oyuna kabul edilirsem ilk frp'm olacak... Daha öbür aya sınavım yok. Ondan zaman sorunum olmaz.

İsim / Soyisim*: Diego Rodrigez 'Yeşil' (Akdeniz Birliği Yeraltı Örgütlerindeki adı)
Millet*: İspanyol
Yaş*: 25
Fiziksel Görünüş*: Güzel yeşil gözlü, kassız, orta boylu, siyah saçlı top sakal ve bıyıklı, yakışıklı ve çevik.
Zihinsel Kimlik: Soğukkanlı ve ne durumda olursa olsun doğaçlama hareket edebilen.

Özgeçmiş*: Bir mafya adamı olan Dodrigo Rodrigez'in bir hayat kadınından oğlu. Yanına almış ve bu dünyayı öğretmiştir oğluna. Yaklaşık 10 yaşından beri nasıl soğukkanlı bir katil olunacağı, nasıl iyi nişancı olacağı vs. gibi şeyler öğrenmiştir. Birliğin kurulmasından sonra Türklerle beraber gelen rakıya bayılır. Yanında her zaman belinde olmak üzere iki pistol ayakkabısında olmak üzere iki bıçak ve sırtında bir dürbünlü bu adamın memnun olacağı tam teçhizatı. Savaşta adam öldürmekten ve asker olabilmekten ziyade tetikçilik, suikast vb. mafya işlerinde usta. Yakın zamana gelirsek; sağ kolu olduğu mafya babasının kendisiyle birlikte yakalandıktan sonra mafyanın dışarıdaki adamlarıyla birlikte planlanılan isyanla kaçmış ve sadece 3 kişinin bildiği mafyanın gizli kasasına gitmiş paraları ve kendine ihtiyaç olan silahları alarak gemiyle Rusya'ya kaçmıştır. Hem üyesi olduğu mafya ihanetten, hem de kanun kaçaklığından birlik peşindedir.

Başlangıç Yeri*: Arzamas/Rusya
Meslek: Değişken. Paraya göre suikast düzenleyebilir, mal satımı gerçekleştirebilir. Korumalık yapabilir.

Opsiyonel Seçenekler

Zorluk Seviyesi: Kolay

Doğaüstü Olaylar: Evet

Oyuncularla Etkileşim: Evet

Oyuna kabul edilmiştir.

498
Sinema / Ynt: The Last Airbender | Son Havabükücü
« : 15 Mart 2011, 21:35:07 »
Deli bir avatar hayranı olarak.Bu film beni derinden yaraladı.Sokka,Sokka değil.Aang,Aang değil,Zuko,Zuko değil.Çizgi filmindeki favorilerimden filmde nefret ettim.Rezalet.Beni şok eden 3 an vardı.1.Zuko'yu görüşüm...Zuko'yu Zuko yapan hiç bir şey yoktu ortada.Nerde taç,nerde yara izi,nerde ponytail,nerde o karizma? Bide Dev Patel'den iğrenç bir Zuko canlandırışı görünce deli oldum.Acılarıyla,intikam duygusuyla bastırdığı iyiliğini saklamaya çalışan Zuko ve iç çatışmaları gitmiş.Yerini tamamen tek amacı kötülük olan biri kalmış.

2.Sokka'yı görüşüm.Sokka yok ortalıkta ya.Bu ruhsuz bir adam ya.Eleştirebileceğim Sokka'ya benzemeyen bir yanı yok bu adamın.Bu adam resmen Sokka değil.

3.Aang'i görüşüm.Şaşırtıcı.Bizim çocuk gitmiş,yerine her şeyin bilinçli ve kendini dünyayı kurtarmaya adamış biri gelmiş.Dizinin temel taşlarından biri olan Aang'in Avatarlığı o yaşta kaldırabilmesi durumu resmen toz olmuş.Çok soğuk,olgun,ciddi ve bilinçli bir Aang kendini soğuttu açıkçası.

Kurgusu da bir o kadar kötüydü ki.O kadar orjinal ve mükemmel bir anime kurgusundan ancak bu kadar klişe ve kötü bir film kurgusu çıkartılabilirdi.Görsel ve efekt ise girmek istemeyeceğim kadar berbat. Her şeyiyle 1/10

Kısacası devam filmlerinden umudu kestim ve gözüm ufukta;Avatar-Legend of Korra'da...

499
Sinema / Ynt: Akıllara Kazınan Replikler
« : 15 Mart 2011, 21:10:38 »
“Şiddet iyi amaçlar için kullanılabilir.” (V)


“Bu gece size en ciddi yeminimi ediyorum.

Adalet hızlı olacak, dürüst olacak

..ve merhametsiz.. “(V)

Bu film benim adalet anlayışımı değiştiren ve beni bu kadar sorgulatan yegane filmlerden biridir...

500
Güncel / Ynt: Japonya'da Büyük Deprem
« : 15 Mart 2011, 21:06:45 »
 Sıcakkanlı,çalışkan,kültürlü,küçücük adalara sığan Japonları hep sevmiş ve örnek alınası olduğunu düşünmüşümdür.Bunun asıl nedeni  ABD gibi faizle borç vererek,yeraltı pazarlarıyla vs. kirli parayla değil,çalışarak ve azimle güçlü bir ekonomiye sahip olmalarıdır.Allah yardımcıları olsun.Çabuk toparlandırsın.(Deprem anında herkez güvenli bir yere sığınırken,2.kattan atlayan Türkü duydunuz mu bilmiyorum ama şu an dünyanın alay konusu...)

501
Rollerinizi veya seslendirmelerinizi hangi kriterlere göre seçiyorsunuz?Ne tarz karakterler hoşunuza gider?

Edit:Bir şey daha sormak istiyorum,Kendinizi ne kadar başarılı buluyor ve nerede görüyorsunuz?

502
Hala sorabiliyor muyuz?

503
Harry Potter / Ynt: Filmler sizi seriden soğutuyor mu ?
« : 11 Mart 2011, 00:33:36 »
Melez Prens konusunda size katılıyorum.

504
Sinema / Ynt: Akıllara Kazınan Replikler
« : 11 Mart 2011, 00:32:09 »
bizim neslimiz Büyük Depresyon'u ya da Büyük Savaş'ı yaşamadı. Bizim savaşımız ruhsal bir savaş. Bizim depresyonumuz kendi hayatlarımız...

Fight Club-Tyler Durden

505
Peki.Alaycı kuş;Açlık oyunları serisinin ilk iki kitabı kadar eğlenceli değil ve şunu söyleyebilirim ki çok saçma bir sonu var.O ilk iki kitaptaki tad yok.Nası desem sanki aynı yazar yazmamış gibi.Olaylar kopuk ve sürükleyici değil ama ilk iki kitabın büyüsünden neler olduğunu öğrenmek için bir çırpıda bitirdim.İyimserlik yapmak istemiyorum ama bu kadar acı çektirilmiş karakter daha iyi bir şekilde yaşatılabilirdi.Dediğim gibi ilk iki kitaptaki sürükleyiciliğin aksine kopuk.Bide nasıl desem...Açlık oyunu olmayınca kitabın tadı çıkmıyor.Sanki kötü yönde bir değişim geçirmiş 3.kitapta ilk iki kitaptan sonra bu kadar başarısız bir kitap beni çok ama çok hayal kırıklığına uğrattı.Filmi de çekiliyormuş.Hayırlısı.

506
Güncel / Ynt: 8 Mart Dünya Kadınlar Günü
« : 08 Mart 2011, 21:17:44 »
Bende kutluyorum buradan rıhtımdaki ve diğer kadınların dünya kadınlar gününü.Günümüzde hala iç acıtıcı şekilde kadına yönelik bir şiddet var.Bu kadınların o kabadayıların korkusundan susması gerçekten çok kötü.Buradan bütün zorluk yaşayan kadınlarada inşallah bir yardım eli uzanır demek istiyorum.

507
Tartışma Platformu / Ynt: Tekrar Okumak
« : 06 Mart 2011, 20:06:41 »
 Ben hep orjinal tercih ettiğim için öğrenci bütçesiyle çok kitap alamıyorum ondan genellikle takas kullandığım için zorunlu olarak 1 defa okuyorum ama bir kitabın üzerinden 6-7 ay geçmişse ve çok beğendiysen o zaman da elimdeyse tekrar okurum.

508
Tartışma Platformu / Ynt: Kapaklar sizi ne kadar etkiler?
« : 06 Mart 2011, 17:13:55 »
Üssteki iki yoruma katılıyorum

509
Miras Döngüsü / Ynt: Miras Döngüsü Özet
« : 06 Mart 2011, 17:02:46 »
Teşekkür ederim Bilgilendirdiğin için.

510
Miras Döngüsü / Ynt: Miras Döngüsü Özet
« : 06 Mart 2011, 01:45:13 »
Eldunari değil mi 4.kitabın ismi???

Sayfa: 1 ... 32 33 [34] 35 36