Kayıt Ol

İletileri Göster

Bu özellik size üyenin attığı tüm iletileri gösterme olanağı sağlayacaktır . Not sadece size izin verilen bölümlerdeki iletilerini görebilirsiniz


Mesajlar - Anita

Sayfa: 1 ... 7 8 [9] 10 11
121
Diğer Fantastik Eserler / Ynt: Kahinin Gülü Serisi
« : 02 Haziran 2008, 20:54:48 »
Okuduğum serilerden biri.Ama ne bileyim Weis ve Hickman ikilisinden çok daha farklı bir seri beklerdim.nasıl desemm bu seri biraz yavan geldi bana(Hoşş Ejderha Mızrağından sonra yazdıkları her şey yavan gelir ya)

122
Diğer Fantastik Eserler / Ynt: Elenium
« : 02 Haziran 2008, 20:47:18 »
Ankara daysan sana ödünç verebilirim  :D .Ben bu seriye bayılmıştım.itiraf etmek gerekirse Ejderha Mızrağından daha çok sevmiştim.

123
Diğer Fantastik Eserler / Ynt: Anita Blake
« : 02 Haziran 2008, 20:40:45 »
işin kötüsüü İngilizcesinide bulamadım .Ankara da gezmediğim kitapçı kalmamıştı.

124
Diğer Fantastik Eserler / Tamuli
« : 02 Haziran 2008, 20:39:16 »
TAMULİ;

Ateşden Kubbeler / Tamuli 1. Kitap

Her şey Daresia kıtasında sıradan bir kargaşa olarak başladı ve hızla tüm dünyaya yayıldı. Krallar ve İmparator, karşılarındaki düşmanın kimliği öğrenmeye çalışırken çağlar öncesinden kalma kahramanlar ve tutkular, yeniden ortaya çıkarak çevrelerine ölümün ve eski düşlerin kokularını yayıyordu.
Tanrılar, dünyanın yazgısıyla yeniden oynuyor. Yaratılmış her şeyi içine alıp sürükleyecek bir savaş. Ama Anakha ...
Sparhawk ve dostları yeniden savaş yoluna düşüyor. Bilinen ve bilinmeyen tüm güçlerin arasında, yaşama sahip çıkıp dünyaya huzuru geri getirebilmek için.


Parıldayan İnsanlar / Tamuli 2. Kitap

Her şey Daresia kıtasında sıradan bir kargaşa olarak başlayıp tüm dünyaya yayılmıştı. krallar ve İmparatorlar, düşmanlarının kimliğini öğrenmeye çalışırken yeniden ortaya çıkan çağlar öncesinin kahramanları, çevrelerine ölümün ve eski düşlerin kokularını yayıyorlardı.
Her zaman olduğugibi, arzularına kapılmış bir hain dünyanın yazgısıyla oynayan Tanrılarla anlaştı. belki de son büyük savaş için. Ama şimdi oyuna dışlanmış, eski bir ırk girecekti. Aldatılmış ve lanetlenmişlerdi; sadece dokunuşlarıyla bile var olan en korkunç ölümü insanların üzerine örtebilen Parıldayan İnsanlar...
Troll`lerin, vampirlerin, kurtadamların ve zombilerin ortalıkta cirit attığı bir dünyada barışı yeniden sağlamak için Sparhawk, kahvaltıda Tanrı yiyen Bhelliom`u, bilinmeyen derinliklerden bir kez daha yükseltti. İyilik ya da kötülük için, bunu kim bilebilirdi.


Saklı Şehir / Tamuli 3. Kitap

Pandion Şövalyeleri’nin en büyüğü Sparhawk, Mavi Gül’ün içindeki Troll Tanrıları’nı serbest bıraktığında Tanrı Cyrgon yapılmaması gereken bir şey yaptı: zamanın başlangıcında sürgüne gönderilmiş bir varlığı, Cehennemin Kralı’nı geri çağırdı. Yaratılmış her şeyi içine alan savaş iyice kızışmıştı. Kendisinden Tanrıların bile korktuğu Anakha, tüm umutların söndüğü anda inanılmaz bir taktik savaşı başlattı. Dünyaya huzuru geri getirebilmek için son zar gözlerinin önünde atılıyor.  




müthiş bir seri daha.



Yazarın forumumuzdaki diğer serileri/kitapları:

-Belgariad
-Elenium
-Althalus'un Dönüşümü *not: eşiyle birlikte yazmıştır.

125
Diğer Fantastik Eserler / Elenium - David Eddings
« : 02 Haziran 2008, 20:38:00 »
ELENİUM;

Elmas Taht / Elenium 1. Kitap

Fantastik kurgunun en önemli yazarlarından biri kabul edilen David Eddings`in, en az kendi kadar ünlü kahramanı Sparhawk`ın macerası bu kitapla başlıyor...
Unutmayın hikayeler ikiye ayrılır, gerçek olanlar ve gerçek olması gerekenler. Karar sizin.


Yakut Şövalye/ Elenium 2. Kitap

Elenia Kraliçesi Ehlana zehirlenmişti ve her ay bir şövalyenin ölümüyle ayakta duran büyülü kristal onu yaşamda tutuyordu. Ve kraliçenin şampiyonu Sör Sparhawk, onun tamamen iyileşmesi için gereken şeyin, beş yüzyıl önce kaybolan Bhelliom adlı sihirli güçleri olan bir mücevher olduğunu öğrendi.
Sparhawk ve dostları, kayıp mücevheri bulmak için unutulmuş bir savaşın izini sürmeye başladılar.
Hırsızlar, dilenciler, krallar, büyücüler, tanrıçalar, savaşçılar, şeytani yaratıklar, kötü tanrılarla dolu bir labirentin içinde uzayıp giden ölümcül bir yolculuk.


Safir Gül / Elenium 3. Kitap

Sonunda şövalye Sparhawk, kraliçesi Ehlana’yı hayata döndürecek tek şeyi, büyülü mücevher Bhelliom’u ele geçirmeyi başarır. Efsanevi taş, göründüğünden daha büyük gizler içermekte ve aklın alamayacağı bir tehlikeyi yanında taşımaktadır. Diğer yandan, dünyanın kaderini değiştirecek bir güç yarışı sürmektedir. Durmaksızın uzayan karanlık bir kışın ortasında, yaratılmış her şeyi içine alıp sürükleyecek bir savaş.




Muhteşem ötesi bir seriydi Sör Sparhawk ve diğerlerine bayılmıştım.



Yazarın forumumuzdaki diğer serileri/kitapları:


-Belgariad
-Tamuli
-Althalus'un Dönüşümü *not: eşiyle birlikte yazmıştır.

126
Diğer Fantastik Eserler / Ynt: Anita Blake
« : 02 Haziran 2008, 20:32:14 »
Bu serinin aşığı hayranı biri olarak feci hayalkırıklığına uğramış biriyim.Niyeee kalanları çevirmediler ki diyerekkk kitabı yayınlayan kitapevine ,editörüne telefonlar edip epey bir fırçalamış,kızmış yalvarmıştım amaa cıkkk dediler .neymiş fazla satmıyormuş ,kar etmiyormuş,offf yaaa bu bana yapılırmı?Jean_Claude  :'(


127
Ejderha Mızrağı / Ynt: Ejderha Mızrağı Alıntıları
« : 02 Haziran 2008, 15:03:56 »
''Kılıç ateşten geçmelidir,yoksa kırılır''

Par-Salian

''Bunu yapacağım;hayatımda bundan başka hiçbir şeyin önemi yok...Hayatımda bundan başka hiçbir an yok...Bu anda doğdum ve eğer başarısız olursam bu anda öleceğim....''

Raistlin Majare

......Artık sessizliği kırıyorum çünkü gerçeklerin bilinmesini istiyorum.Eğer benden sonra gelecekler tarafından yargılanacaksam ,gerçekler için yargılanayım.
     Bu kitabı bana hayat vermiş olana adıyorum

Raistlin Majare


128
Çizgi & Anime / Ynt: Sailor Moon ~
« : 01 Haziran 2008, 23:15:31 »
müziği ilk etapta çekmişti beni,sonraları Usagi ye bayılmıştım.sakarlığı ,unutkanlığı,aşkı vs beni etkilemişti kısaca.

129
Çizgi & Anime / Ynt: Avatar
« : 01 Haziran 2008, 23:14:15 »
bu yaşta cumartesileri sabahın köründe kalkıp izlediğim bir seri.çokkk şeker bir seri ama ben en çok  Sokka ydı sanırım o karakteri severdim.

130
Çizgi & Anime / Ynt: Kaptan Tsubasa
« : 01 Haziran 2008, 23:12:10 »
çok güzel bir seriydi,futbola ilgim bu seri sayesinde artmıştı.

131
Çizgi & Anime / Ynt: Pucca...
« : 01 Haziran 2008, 23:10:54 »
Belli bir süre sonra insanı çıldırtan bir seri.Ne kadar şeker olursa olsun o kıza sinir olurdum.çocukcağızada acırdım yau

132
Gediksavaşları Efsanesi / Ynt: GedikSavaşları Efsanesi
« : 01 Haziran 2008, 23:07:33 »
işte muhteşem vee ötesiii bir seri tüm kitaplarını nefes almadan okudum.Pug a yani Milambere tutkunum,Calise aşığım,Jimmy ye bayılıyorum :ole yokkk bu kadar muhteşem bir seri

133
Harry Potter / Ynt: Harry Potter ve Melez Prens Tamamlandı...
« : 01 Haziran 2008, 21:58:24 »
umarım bu filmi de katletmezler .hayalkırıklığına uğramayız.ama yinede sabırsızlıkla bekliyoruz tabiki

134
Ejderha Mızrağı / Ynt: Krynn Irkları
« : 01 Haziran 2008, 21:55:21 »
Off.. Boşver Dağı'nı çok zor okumuştum ben.. :P

ohhh onu unutmuştum.okuyana kadar göbeğim çatlamıştı

135
Televizyon / Ynt: Supernatural
« : 01 Haziran 2008, 21:53:56 »
Beğenerek izlediğim nadir dizilerden biri.

Sayfa: 1 ... 7 8 [9] 10 11