Kayıt Ol

İletileri Göster

Bu özellik size üyenin attığı tüm iletileri gösterme olanağı sağlayacaktır . Not sadece size izin verilen bölümlerdeki iletilerini görebilirsiniz


Mesajlar - Anita

Sayfa: 1 2 3 [4] 5 6 ... 11
46
Spoiler: Göster
Dalamar, İkinci Afet'ten sonra gizemli bir şekilde ortadan kaybolmuştur.


yazıyor ya üstte ilk mesaja onu soruyorum.. :D  hatırlayamadım nerede geçtiğini..

47
Kara Dalamar'a en sonunda ne oluyordu ?En son Konseydeydi sonra ne oldu?

Dalamar isimli kitapta anlatılıyordu hepsi. Okuyalı 5 seneyi aşkın olmuştur. Hatırladığım kadarı ile
Spoiler: Göster
Raistlin'den sonra kulenin sahipliği Dalamar'a geçiyordu en son.


onu bende okudum hatta konseye giriyordu diye hatırlıyorum ..ancak sonrasında..

48
Alıntı
*Edebiyat,sinema, müzik göndermeleri olan iyi metinler olmalıdır. Kullanılan kelimeler metin için gerekli olmalı, gereksiz kelimelerden kaçınılmalıdır.

Diye bir kural geçiyor. Kesinlikle bir yere gönderme yapılması gerekli mi? Gereklilik durumunu tam olarak anlayamadım.

yapılmasada olur..ancak yapılması bir artı.mesela karakter müzik aleti çalıyordur :D

Vampir istenmiyor derken baş kahramanı vampir olan hikayeler kastediliyor sanırım. Yoksa kahramanımız yol üstünde birkaç vampiri güneş ışınlarının sıcaklığı ile kuşatıp onlara sevgilerini sunarsa sorun olmaz herhalde :)

Merak ettiğim iki nokta var. Birincisi; fantastik / bilim-kurgu hikayeleri kabul ediliyor mu? İkincisi ise daha önce başka bir yerde (örneğin kişisel blog sayfalarında, ya da en basitinden bizim Kurgy İskelemizde) yayınlanan hikayeler kabul görür mü?

ilki elbette olur..yani ortalık vampir kitabı kaynadığı için görmek istenmiyor.ancak illede olması gerekiyorsa olur.zaten hikaye fantastik öğeler içermeli deniyor.doğaüstü herşey olabilir..vampir,uzaylı,melek,börtü böcek herşey..
2.sorunuzu ise Ilgın Hanıma(artemis genel yayın yönetmeni) sorup akşama yanıtlarım..Sanırım ticari bir şekilde bir yerde geçmiyorsa hikayenin yayınlanmasında sakınca olmaz..Ancak yinede sorayım.

49
Kara Dalamar'a en sonunda ne oluyordu ?En son Konseydeydi sonra ne oldu?

50
Vampir istenmiyor ancak illede vampirrr yazıcammm denirse de jürinin gözlerini pörtletecek kadar müthiş bir hikaye olmalı :D  :blink
ve sorular varsa ordaki linke sorun..yada istenirse ben sorayım ?cevapları paylaşırım..

51
Çizgi & Anime / Ynt: Dance In The Vampire Bund
« : 28 Mayıs 2010, 18:34:06 »
Türkçe,online izleme şansı varmı?

52
Bu sözü Christopher Moore mu söyledi yani..Neyse Darly ben bu kitabı sevdim..Ve Gece Evi Serisi ile asla kıyaslamıyorum..O serinin kıyısından,köşesinden geçmemiştir..

53
Snape yada Sev'ciğim mi desem :D

54
Mitolojiyi,aşkı,sihri,denizkızlarını seviyorsanız okuyun..Ben bu serinin 2.kitabı için şimdiden çıldırmaya başladım..

55
Tanrılar ,yarı tanrılar,tek gözlü devler,şamanlar,kösler Dede Korkut'ta geçen daha niceleri..

56



DENİZ TANRIÇASI

GECE EVİ SERİSİNİN YAZARI P.C. CAST’TAN TUTKUNU OLACAĞINIZ YEPYENİ BİR SERİ

TANRIÇA SERİSİ’NİN BİRİNCİ KİTABI
DENİZ TANRIÇASI

“Kim bir tanrıça olmak istemez ki?.. Buradaki ilginç aşk hikâyeleri keskin karakterler ve zekice diyaloglarla dolu.”
Romantic Times

25. doğum gününü dairesinde tek başına geçiren Hava Kuvvetleri Teğmeni Christine Canady tek bir dilek diler: Hayatında birazcık sihir olmasını… Biraz fazlaca şampanya içtikten sonra, bir çılgınlık yapar ve bir tanrıça çağırma ritüeli düzenler.
Hayatının daha az sıradan olacağını ummaktadır, ama büyünün gerçekten de işe yarayacağını hiç düşünmemiştir!

“Deniz Tanrıçası kesinlikle bu zamana kadar okuduğum en farklı fantastik romans. Başından sonuna kadar, sürprizlerin hiç sonu yok. Kitapları o kadar keskin ki bir çocuk gibi imkânsıza inanma payı bırakıyor. Çok sevdim!”
Sharon Sala

“Fantastik tutkunlarının büyük zevk alacağı bir kitap.”
Christopher Moore

“Aksiyon dolu, eğlenceli, fantastik bir eser. P.C. Cast klasik fantastik öğeleri unutamayacağınız bir hikâye içinde işlemiş.
Kesinlikle tavsiye ediyorum.”
K.D. Wentworth

“Eğlenceli, seksi… ilginç diyaloglar var. İyinin kötüye, modern kolaylıkların eski kültüre karşı savaşında bir parça Güzel ve Çirkin’i andıran bu seri sizi büyüleyici bir fantastik dünyaya taşıyacak.”
Romance Reviewer

57
Fantastic bir kitap .1800 li yıllarda geçiyor.Savaş olan bir ortamda bir İngiliz kaptanı Fransız bir gemiyi ele geçiriyor ve ejderha yumurtası bulunuyor kargoda.(O devirde hava gücü olarak ejderhalar mevcut savaş uçakları yerine).Yumurtadan çıkan ejderhamız (kiii çok nadir bulunan ve son derecede değerli olan bir tür -Çin Ejderhası-İmparatorluk ejderhası) yani Temeraire sürücüsü olarak geminin kaptanını tercih ediyor.Kaptanımız başlarda bu durumdan hoşlanmasa da (denizciyken birden havacı olarak buluyor kendini) zamanla Temeraine ile dost oluyor..İkili savaş için eğitilmek üzere İskoçya'da bir yere gönderiliyor ve eğitiliyorlar.Diğer ejderhalar ve sürücüleri ile kaynaşıyor vs..Ve iyi,kötü,aptal,büyük,küçük her türden ejderha mevcut.Bu arada bir denizcinin havacı olmasından hoşlanmayanlarda yok değil hani..Bu arada İngiltere 'nin müttefiki Türkler miş ve çok değerli ve nadir ejderhalarımız varmış :D ..(bundan çok mutlu oldum nedense)Düşman ise Bonaparte ve Fransa.Kısacası çok zevkli bir kitap ..(Ejderha ve sürücüsünü konu alan diğer kitaplardan çok daha üstün çünkü Temeraine'i sevmemek imkansız..).Kesinlikle okuyun tavsiye ederim...

58
Diğer Fantastik Eserler / Temeraire Serisi - Naomi Novik
« : 26 Nisan 2010, 20:58:02 »


.Pegasus Yayıncılık
· Basım Tarihi : 03 - 2010
· ISBN : 9786054263516
· Sayfa Sayısı : 400
· Çevirmen : Gürkan Genç

Tarih ve fantastik kurgunun iç içe geçtiği, zekice kurgulanmış, sürükleyici ve nefes kesici bir roma ‘‘Temeraire, korkunç derecede eğlenceli fantastik bir seri'' -STEPHEN KING İngilizler tarafından ele geçirilen Fransız gemisindeki gani- metler arasında bulunan bir ejderha yumurtası çatlamak üzeredir.

Türü ve tam olarak yumurtadan ne zaman çıkacağı bilinmeyen ejderha ve İngiliz gemisinin kaptanı Laurence, fedakârlık, sadakat ve sevgi dolu büyülü bir dostluğa doğru giden, 1800'lü yılların arka planını oluşturduğu macera dolu bir yola çıkarlar. Ama çok geçmeden bu muhteşem ikiliyi huzursuz edecek ve Çin'in İngiltere ve Fransa arasındaki olaylara karışmasını gerektirecek denli büyük bir sebep doğacaktır.

“Muhteşem bir anlatım… Kalbinizi hikâyenin daha en başından çalan karakterler… Bravo!”
-Booklist

“Kesinlikle bağımlılık yapıcı… Beyaz perdeye aktarıldığını görmek çok heyecanlı olurdu.”
-Ain't It Cool News.com

“Büyüleyici bir hikâye… Sanki Jane Austen, Christopher Paolini'yle Zindanlar & Ejderhalar oynuyormuş gibi.”
-Time

59
Çizgi & Anime / Ynt: Interstella 5555
« : 25 Nisan 2010, 21:37:34 »
nerde izleyebiliriz..

60
Diğer Fantastik Eserler / Ynt: Ayın Kardeşleri Serisi
« : 25 Nisan 2010, 21:32:32 »
3.kitap Karanlık Haziran ayında raflarda olacakmış.. ;)

Sayfa: 1 2 3 [4] 5 6 ... 11