Kayıt Ol

İletileri Göster

Bu özellik size üyenin attığı tüm iletileri gösterme olanağı sağlayacaktır . Not sadece size izin verilen bölümlerdeki iletilerini görebilirsiniz


Mesajlar - Thyestes

Sayfa: [1]
1
Yayınevleri Soru Hattı / Ynt: İthaki Yayınları Soru Hattı
« : 09 Haziran 2015, 15:03:13 »
Selamlar İzmir Kitap Fuarında Kral Katili Güncesinin ve Kuzgunun Gölgesi serilerinin 2. kitapları haziran ayında çıkacağı söylenmişti son durumlar nedir ne zaman çıkacak bu kitaplar?

2
Yayınevleri Soru Hattı / Ynt: İthaki Yayınları Soru Hattı
« : 26 Şubat 2015, 13:59:46 »
Merhaba geçen gün size facebook sayfanız üstünden ulaşmaya çalıştım fakat oradaki mesajlar okunmuyor sanırım buradan şansımı deneyeyim Centilmen Piç ve Kuzgunun Gölgesi serilerinin 2. kitapları ne zaman yayımlanacak acaba?

3
Yayınevleri Soru Hattı / Ynt: DEX Kitap Soru Hattı
« : 02 Şubat 2014, 18:19:39 »
Doğru evet Arkadaşta Yayınevi'ndeydi siz yazınca hatırladım. Mazalan'ın telifini de bıraksınlar bari basmıcaklarsa doğru düzgün bir yer tarafından basılsın. Piyasada High Fantasy kalmadığı okumadım...

4
Yayınevleri Soru Hattı / Ynt: DEX Kitap Soru Hattı
« : 02 Şubat 2014, 03:35:57 »
Merhabalar öncelikle Steelheart gibi süper bir kitabı Türkçeye kazandırdığınız için çok teşekkürler. Size bir iki sorum olucak. Öncelikle seride Steelheartla Fireflight arasındaki olayları anlatan kısa öykü olan Mitosis i de çevirmeyi düşünüyor musunz? 2. sorum başka Sanderson kitaplarınıda çevircek misiniz örneğin Mistborn? Son olarak diğer çevirmeyi düşündüğünüz seriler nedir acaba? Malazan Book of Fallen'ı Türkçeye çevirmeyi düşünür müsünüz?

5
Yayınevleri Soru Hattı / Ynt: İthaki Yayınları Soru Hattı
« : 04 Temmuz 2012, 17:46:38 »
Yayın evi  olarak Brandon Sanderson'un kitaplarını çevirmeyi düşünüyor musunuz??? Son zamanların en iyi fantastik kitap yazarı hele de 2010 yılında çıkarmış olduğu the way of kings kitapı inanılmaz bir kitap diye lanse ediliyor...ve en iyi 100 fantastik kitap arasındaymış!!!

Brandon Sanderson'ın kitaplarının çevrilmesini ben de çok istiyorum ama yayın hakları Arkadaş Yayınevinde(en azından Mistborn serisinin). Ama onuda basıcaklar mı basmıcaklar mı belli değil ilk çıkardıkları Sanderson kitabı, Elantris pek satmamış.

Benim de bir sorum olucak acaba Malazan Book of the Fallen'ı basmayı düşünüyormusunuz? En iyi high fantasy serilerden biri olarak gösterilen bu seri eminim çok okunur.

6
Yeni Bahar tekrardan basılıcak mı?

7
Yayınevleri Soru Hattı / Ynt: İthaki Yayınları Soru Hattı
« : 11 Şubat 2012, 21:17:50 »
Diskdünya serisinin 2. ve 3. kitapları yeniden basılmayacakmı? Geçen sene İzmir kitap fuarında İthaki standındaki görevli yazın basılıcak demişti. Vaz mı geçtiniz basmaktan?

Sayfa: [1]