Kayıt Ol

İletileri Göster

Bu özellik size üyenin attığı tüm iletileri gösterme olanağı sağlayacaktır . Not sadece size izin verilen bölümlerdeki iletilerini görebilirsiniz


Mesajlar - Vega

Sayfa: 1 ... 3 4 [5] 6 7 ... 67
61
Müzik / Ynt: İğrendiğiniz Şarkılar... ?
« : 15 Ekim 2012, 15:46:10 »
Madonna'nın nine-year-old-girl sesiyle söylediği tüm şarkılardan nefret ediyorum.

Yabancı olsun Türkçe olsun pek çok rap şarkıdan nefret ediyorum bir de.

62
Tartışma Platformu / Ynt: Fantastikte Ayrımcılık
« : 14 Ekim 2012, 20:02:36 »
Aslında günümüzde bu ayrımcılığın neredeyse ortadan kalktığını görebiliyoruz. Genel olarak sivilceli, bilgisayarının başında Nutella yiyerek internette sörf yapan geek stereotipi için High Fantasy kitaplarının kapaklarında orası burası açık seksi kadınlar resmediliyor. E peki ya hormonları tavan yapmış abaza genç kızlar için olan kitaplar? Şu an rahat rahat görebiliyoruz ki Artemis ve benzeri yayınevlerinin kitap kapaklarında adonisli, six packli, kol kasları kafam kadar geniş erkekler cirit atıyor. Ha rahatsız mıyım, değilim tabii ki. ;D Belli başlı dürtüleri alınmadığı sürece hiç kimsenin de rahatsız olacağını sanmıyorum.[*]liseliabazaergenwashere[/*]

63
Diğer Fantastik Eserler / Ynt: Olimpos Kahramanları
« : 14 Ekim 2012, 16:51:27 »
Net bir şekilde söylüyorum: Athena'nın İşareti, RR'nin yazdığı en iyi kitaptır.

Sanırım dört tane anlatıcı vardı; Annabeth, Leo, Piper, Percy. Riordan her karakter değişikliğinde resmen yazım türünü değiştiriyor. Annabeth'te olaylar olduğu gibi, daha geniş bir çevreden anlatıyor. Annabeth'in yürüttüğü mantığı, düşüncelerini de aktarmayı ihmal etmiyor. Piper'a geçince olay biraz daha romantikleşiyor, betimlemeler ve benzetmeler daha göz doldurucu olmakla birlikte Piper'ın Jason aşkını ve de endişelerini okuyoruz. Percy ve Leo'da ise olaylar daha sarkastik bir şekilde yorumlanıyor, özellikle Leo'da.

Ayrıca favori mitolojik karakterlerimi görmek güzel oldu. Narcissus'a zaten bayılıyordum ama o şekilde aktarılması ve 1D-JB Fandom'ıyla dalga geçmesi harikaydı. Afrodit'in uçuk, aklı beş karış havada halleri ve Baküs'ün karizmasına diyecek yoktu ;D

Kitabın tam anlamıyla mutlu sonla bitmemesi ve olay örgüsü hoştu. RR cidden kendini geliştirmiş ve umarım geliştirmeye devam eder. Sanırım Türkiye'ye gelecekmiş, o tarz duyumlar aldım. Bu arada son iki haftada iki kez Türkiye'yle ilgili tweet attı. Sanırım oradan kaynaklanıyor bu dedikodular.

64
Televizyon / Ynt: Hangi dizileri seyrediyorsunuz?
« : 12 Aralık 2011, 13:40:47 »
Being Human
Teen Wolf
The Secret Circle
The Vampire Diaries
The Big Bang Theory
How i Met Your Mother
The Simpsons
Family Guy(arada)
Come Fly With Me(denk geldikçe)
Doctor Who
Merlin

65
Yoğun istek üzerine uzadı yani, öyle mi? o.O

66
Ulysses Moore ne zaman bitecek biliyor musunuz? Yoksa yazar ölene kadar yazmayı mı düşünüyormuş? o.O

67
Kraliyet Meydanı / Ynt: Satılık Fantastik Kitaplar
« : 30 Kasım 2011, 17:37:17 »
* Cüce Derinlikleri Ejderhaları
* Yüce Efendi Gökleri Ejderhaları
* Huma Destanı

Ne kadar olur toplamda?

68
Harry Potter / Ynt: "Harry Potter" Çizgi Roman Olursa!
« : 30 Kasım 2011, 17:13:41 »
Bu karikatür tarzı bir şey. Tam olarak çizgi roman denemez. Komik bir anlatımla çizilmiş birer sayfalık resimler. Kimsenin bunları okumakla hayal gücü körelmez yani, tabii inanılmaz derecede kıt değilse^^

69
Dipsiz Konak / Ynt: Metamorphosis
« : 12 Kasım 2011, 00:40:20 »
Ben de varım.

70
FRP Genel / Ynt: Percy Jackson ve Olimposlular FRP Sistemi
« : 10 Kasım 2011, 22:32:10 »
Ehehehehe Ata pek gelemiyor oyunlara. Onun trollüğü de o güne özeldi zaten. ;D

Oyunlarda olabildiğine RP yaptırmaya çalışıyorum Legend. Ama uzun süre ekşın koymazsam tepkiler geldiğinden, arada sırada canavarlarla vs. karşılaşıyor parti.

Baal onları uygun bir zamanda da değiştiririm. Olabildiğince asgari seviyeye indireyim. O seviyelerle ilgili yazı da çağırıcıların büyüleri üzerineydi. Başlık atmayı unutmuşum  :-\

71
FRP Genel / Ynt: Percy Jackson ve Olimposlular FRP Sistemi
« : 10 Kasım 2011, 18:07:36 »
Zaten üç tane doldurulacak mesaj var, onlar içinde yazılarımı ancak hazırlıyorum. O yüzden daha fazla şey yayınlamayacağım pek. Sorun değil yani, yorumlarınızı belirtebilirsiniz.

Oyun konusuna gelirsek, zaten Facebook üzerinden düzenli oynadığımız bir grup var. Bunun yanında eğer talep gelirse Rıhtım'da da oynayabiliriz.

72
FRP Genel / Ynt: Percy Jackson ve Olimposlular FRP Sistemi
« : 09 Kasım 2011, 22:29:42 »
Doldurulacak

73
FRP Genel / Ynt: Percy Jackson ve Olimposlular FRP Sistemi
« : 09 Kasım 2011, 22:29:32 »
Doldurulacak

74
FRP Genel / Ynt: Percy Jackson ve Olimposlular FRP Sistemi
« : 09 Kasım 2011, 22:29:25 »
Doldurulacak

75
FRP Genel / Ynt: Percy Jackson ve Olimposlular FRP Sistemi
« : 09 Kasım 2011, 22:29:14 »
Çağırıcı Büyüleri


Seviye 1
Tartarustan hayvan çağırmak. Bu hayvanlar orjinallerinin aynısı gibi görünür ama onlardan daha güçlüdür. Tamamen sizin emrinizde olur, zihinlerinizin bir uzantısı gibi onları kontrol edersiniz.
 
Seviye 2
İki hayvan veya onların yerine bir devasa hayvan çağırabilirsiniz. Bu yaratıklar normallerinin 5 katı büyüklüğündedir.
 
Seviye 3
Köle Arimasp* çağırabilirsiniz. Aynı anda üç hayvan çağırabilirsiniz. Veya aynı anda bir hayvan ve bir devasa hayvan çağırabilirsiniz.
 
Seviye 4
Aynı anda üç köle Arimasp veya bir Harpy veya iki devasa yaratık çağırabilirsiniz. Bunun yanında aynı anda dört hayvan da çağırabilirsiniz.
 
Seviye 5
Beş köle Arimasp veya üç Harpy veya iki devasa yaratık ve iki hayvan veya bir Areion çağırabilirsiniz. Her seviyede çağırabileceğiniz hayvan sayısı bir artar.
 
Seviye 6
Yedi köle Arimasp veya beş Harpy veya bir Areion veya üç devasa hayvan veya bir ateş soluyan kısrak veya Diomedes'in Kısrakları'ndan birini çağırabilirsiniz.  
 
Seviye 7
On köle Arimasp veya yedi Harpy veya bir Areion veya dört devasa hayvan veya iki taş soluyan kısrak veya uygun malzemelerle beş iskelet savaşçı veya Diomedes'in kısraklarından iki tane çağırabilirsiniz.
 
Seviye 8
Bir Pegasus veya on Harpy veya bir Areion** veya beş devasa hayvan veya üç ateş soluyan kısrak veya uygun malzemelerle yedi iskelet ya da Diomedes'in kısraklarından üç tane çağırabilirsiniz.
 
Seviye 9
İki pegasus veya on Stymphalian Kuşu veya bir Areion veya beş devasa hayvan veya beş ateş soluyan kısrak veya uygun malzelerle on iskelet veya Diomedes'in kısrakalrından beş tane çağırabilirsiniz.
 
Seviye 10 ve sonrası
Efsanelerde geçen Phyton veya ejderha tarzı yaratıklar çağırabilirsiniz.

___________________________________________________________________________________
*Arimasp: Cyclops'ların cılız halleri diyebiliriz. Hep Grifonlar'dan altın çalma niyetinde etrafta dolaşırlar. Mitlerde fazla geçmezler.
**Areion: Rüzgar kadar hızlı koşan bir at. Efsanelerde sadece bir tane olduğu geçer. O yüzden seviyeniz ne kadar hızlı olursa olsun ancak bir tane çağırabilirsiniz.


Sayfa: 1 ... 3 4 [5] 6 7 ... 67