Gece NöbetÇünkü, "Dur, Gece Nöbeti! Karanlığı terk et!"
Düşünsene, modern hayatta, modern teknolojide yaşamaya devam ederken iyi ve kötü savaşında maaş alıyorsun. Maaş diyorum. İyi de olsan, kötü de olsan şirketleşmiş, kurumsallaşmış bir düzende maaşlı bir çalışan oluyorsun. Bir de üzerine gelen doğaüstü güçler cabası.
Ayrıca ben o entrikalara dahil olmak istiyorum ya. Tayinimi de Moskova'ya versinler de Gesar'ın o iyilerin ne kadar da kurnaz ve pislik olabileceğini gösteren planlarında yer alayım. Soğuk falan ama, idare edeceğiz artık. Ekmek parası.
Dresden DosyalarıHarry'nin çırağı olamıyor muyuz yav? Molly (Carpenter) oldu ama, beni de alır belki, ne belli?
Yine modern hayat, ama bu defa teknolojiyle haşır neşir olamıyoruz. Malum, 2000lerde büyücü olacaksan o yüksek teknoloji elinden patlıyor. Fiilen.
Dresden okuyanlar bilir. Perileri, vampirleri, hayaletleri, kurtadamları, polisleri ve büyücüleriyle tam olarak "gerçek hayatta büyücüler olsa böyle olur" dedirten türden. Okurken sık sık kendimi içinde hissettiğim bir seriyi neden tüm gerçekliğiyle yaşamayayım?
Hell's bells.
Son olarak,
Demir YumrukÖzledik. Buna açıklama yapmaya gerek duymuyorum

.