Kayıt Ol

Kahramanlar Artık Başrolde!

Çevrimdışı Denaro Forbin

• 2114
  • Rom: 54
    • Profili Görüntüle
    • Bilimkurgu Kulübü
Kahramanlar Artık Başrolde!
« : 08 Mart 2013, 16:00:15 »

George Lucas'ın dünyanın dört bir yanında milyonlarca hayranı bulunan ve gişe rekorları kıran efsanevi Star Wars serisi, kahramanlarını konu alacak bağımsız filmlerle devam edecek. Disney Üst Yöneticisi Bob Iger, şirket hissedarlarının katılımıyla Phoenix kentinde düzenlenen yıllık toplantıda, Star Wars kahramanlarının bağımsız filmleri üzerinde çalıştıklarını açıkladı.

Iger, bağımsız filmler için hangi kahramanların seçildiği konusunda ise bilgi vermedi. Senaryoları Lawrance Kasdan ve Simon Kinberg'in yazdığı filmler, 2015 ve 2021 yılları arasında gösterime girecek. Türkiye'de Yıldız Savaşları adıyla gösterime giren serinin yapımcısı Lucasfilm prodüksiyon şirketini geçen yıl 4,05 milyar dolara satın alan Disney, serinin 2015'te tamamlanacak 7.film ile devam edeceğini açıklamıştı. Iger, serinin 8.ve 9. filmlerinin de 6 yıllık bir süreç içinde tamamlanarak hayranlarının beğenisine sunulacağını belirtti.

Bilimkurgu filmlerinin babası olarak bilinen Star Wars serisi, tüm zamanların en iyi film serileri arasında yer alıyor. Serinin ilk filmi IV: A New Hope (Yeni Bir Umut) 1977 yılında gösterime girdi.

Çevrimdışı strider

• **
  • 141
  • Rom: 2
    • Profili Görüntüle
Ynt: Kahramanlar Artık Başrolde!
« Yanıtla #1 : 08 Mart 2013, 18:23:50 »
Han Solo ve Boba Fett için iki ayrı film çekilecek diye duymuştum, ama emin olmadığımdan buraya yazmamıştım. Bu çeşit bir film çekecekleri doğruymuş demek ki.

İki bin yirmi bir! Ömrümüz yeter mi acaba?
O halde git... Bundan başka dünyalar da var.

Çevrimdışı mit

• *
  • 5536
  • Rom: 96
  • Kronik Anakronik
    • Profili Görüntüle
    • Yorgun Savaşçı'nın Günlüğü
Ynt: Kahramanlar Artık Başrolde!
« Yanıtla #2 : 08 Mart 2013, 19:34:27 »
Disney, Marvel Comics'i satın aldıktan birkaç ay sonra Ultimate Spider-man Latin Amerikalı bir gay oldu. Şimdiiiii... Merak ediyorum. Acaba hangi Star Wars "kahramanını" o ışın kılıcını nazikçe sallarken, Force Push kullanarak saçını düzeltirken ve Cantina'da bir Chewbacca ile samimi olurken göreceğiz acaba?
Jackal knows who you are,
Jackal knows where you are.
Try to hide if you dare.
Do your best, i don't care.