Elijha'nın Erkek olduğunu kitabın 100 sayafasına geldiğimde anlamış olmamı nasıl karşılıyorsunuz?
Benim gibi biri daha varmış demek 
Aynı durumun bana da yaşandığını söyleyeyim bari. Ben garip değilmişim demek ki! Burayı yorumsuz bırakmışım, hemen bir eleştiri de şuraya sıkıştırayım.
Olsasılıksız'ı oldukça fazla beğenince, Empati'ye saldırarak geçmiştim adeta. Ama daha iyi bulamadım.
Yine çoğu kez yaptığım hataya düştüm ve herhangi bir kitabını beğendiğim bir yazarın diğer kitabına çok çok büyük umutlarla başladım. Ve yine her zamanki gibi hayal kırıklığına uğradım.
Hani Kralkatili Güncesi'nde, Rüzgarın Adı dolu ve uzun, Bilge Adamın Korkusu ise boş ve uzun diyorlar ya, ki ben de katılırım buna, bu da aynen öyle gibiydi. Bir anda geçmişe, sonra tekrar bugüne falan döndük. Bu kitap Olasılıksız'a göre bana daha ağır gelmişti. Nedendir bilmem. Isınamadım mı karakterlere, bilemedim yani. Ancak konunun ve olay kurgusunun ince elenip sık dokunduğunu söylemeden geçemeyeceğim. Yazar emek harcamış, çok belli yani.
İlgimi çeken bir diğer şey ise, iki kitap arasında ortak bir karakter var, adı Morgan'dı sanırım. İki kitapta da yan karakter olarak görev alıyor. Bir hacker, hatta insanların her sabah çok erken saatte bilgisayarları tarafından uyandırılmalarını sağlayan bir virüs de üretmiş.
Kısacası bu kitaba "okunmasa da olur" damgası koyuyorum. Ve Olasılıksız'ı beğenen arkadaşlara bu kitaba çok büyük umutlarla başlamamalarını tembihliyorum.