Kayıt Ol

Oks Bitti Oh Be !

Çevrimdışı Amèlie

• 531
  • Rom: 1
    • Profili Görüntüle
Ynt: Oks Bitti Oh Be !
« Yanıtla #30 : 23 Haziran 2008, 20:40:39 »
benim de iki en iyi arkadaşım orada okuyor.. gsye geziye gittiğimizde bizi gezdiren çocuklar; oks günü çok uykum vardı, zaten ilkokulda gsde olduğum için geçişim de vardı kazanmış sayılırdım, ondan sınava girmedim vb. şeyler söylediler. istanbulun da ilkokulu var ama okula girmek için sıkıp 470 yapmak gerekiyor.. ama şu da bi gerçek ki ne olursa olsun gs nin adı var, kabataşın adı bile istanbuldan daha geçerli sayılıyor.. fakat ben sayısal seçeceğim, gs bunun için seçmem gereken en son okullardan biri.
Evet haklısın sayısal olan sosyal olamaz diye bi kural var zaten hıhı. Kabataşın adı var evet ama sadece adı var ben kabataş yerine kadıköy derim, en yakın oydu sanırsam. Neyse tercihlerine karışamam tabi ama benim görüşüüm böyle. Ama yapma be istanbul seçilir mi gs varken :D

eniqmatic.

« Yanıtla #31 : 23 Haziran 2008, 20:45:31 »
Evet haklısın sayısal olan sosyal olamaz diye bi kural var zaten hıhı. Kabataşın adı var evet ama sadece adı var ben kabataş yerine kadıköy derim, en yakın oydu sanırsam. Neyse tercihlerine karışamam tabi ama benim görüşüüm böyle. Ama yapma be istanbul seçilir mi gs varken :D

öyle bi kural var demiyorum. rakibin çok az olur, çok az sayısal sınıfı açılıyor çünkü. bu da sayısal öğrencisi açısından iyi birşey değil, kaldı ki sayısal yanı zayıf olan bir okul. istanbulda da eşit ağırlık için aynı şey geçerli. nasıl ki her üniversitenin farklı bir bölümü gelişmiştir, liselerde de böyle. anlatmak istediğim buydu. kabataşın da sadece adı olduğu konusuna katılmıyorum çünkü eğitim açısından çok çok iyi bi okul. özellikle fizik hocaları muhteşemdir. bizzat tanıyorum çünkü. ayrıca iingilizce eğitimi de gerçekten çok güzel.

Çevrimdışı Herr Mannelig

• 924
  • Rom: 17
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #32 : 23 Haziran 2008, 21:05:41 »
Kesinlikle gs bin basar, sosyal yönü, yatakhane şartları, eğitimi, aktivitileri, madem ad diyosun adı da. Çok fazla arkadaşım var orda, okulu da biliyorum; bilerek söylüyorum.

Benim fenden bi yanlışım var; gs'ye gitmek istiyorum. Kazanır mıyım ki yaaaa :P
Contraataques muy rabiosos, deberemos resistir; Ay Carmela!

Çevrimdışı Amèlie

• 531
  • Rom: 1
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #33 : 23 Haziran 2008, 22:22:28 »
öyle bi kural var demiyorum. rakibin çok az olur, çok az sayısal sınıfı açılıyor çünkü. bu da sayısal öğrencisi açısından iyi birşey değil, kaldı ki sayısal yanı zayıf olan bir okul. istanbulda da eşit ağırlık için aynı şey geçerli. nasıl ki her üniversitenin farklı bir bölümü gelişmiştir, liselerde de böyle. anlatmak istediğim buydu. kabataşın da sadece adı olduğu konusuna katılmıyorum çünkü eğitim açısından çok çok iyi bi okul. özellikle fizik hocaları muhteşemdir. bizzat tanıyorum çünkü. ayrıca iingilizce eğitimi de gerçekten çok güzel.
Yalnız gsye gidersen hem fransızca hem ingilizce ve onun da yanında 5 farklı dil ğrenme şansın olucak, uzatmak istemiyorum ama yanlış bilgin yüzünden ilerde pişman olmanı da istemem. Sayısal sınıfının zorluğu da kişi sayısıyla alakasızdır bi kere. Tam tersi herkes iyi puan yaptım düşüncesiyle kendine uygun olmasa bile sayısalı seçiyo. Neyse sana gsnin özelliklerini say say bitiremem zaten ama Taksimin göbeğinde olması bile başlı başına bi sebep bence :D

Çevrimdışı Herr Mannelig

• 924
  • Rom: 17
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #34 : 23 Haziran 2008, 23:57:57 »
Karşısında burger king, baya yakında da balık pazarı (hani az ilerisi de nevizade ya o yüzden :P) var mesela :P O değil de sayısal diye tutturma da yani. Gs'ye giden bir arkadaşım deli gibi fen ve matematik yapardı. Hazırlıktada hep sayısal seçeceğini söyledi ancak bu senenin sonuda tm seçti. Çok şaşırdım, tipik bir sayısalcı gibi dururdu oysa. Değişir yani böyle şeyler. Ayrıca Gs'nin eğitimi açısından sayısalda da bir eksiği yoktur. Ha rekabet dersen; rekabet olmadan öğrenci çalışmaya yönlenmiyorsa o öğrenci bi okulun psikolojik danışmanına gitsin yani.
Contraataques muy rabiosos, deberemos resistir; Ay Carmela!